Ώρα απαντήσεων – Τα κρίσιμα θέματα της συνέντευξης Τύπου

Συντάκτης: Share:

Η κορυφαία «τριανδρία» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή προχωρά σε σημαντική δημόσια τοποθέτηση ενώπιον του κόσμου του Συλλόγου, μέσα από τη για αύριο προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, στις 13:30, στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου.

Αυτή πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη για την εξέλιξη των πραγμάτων, σε ΠΑΕ και ποδοσφαιρικό τμήμα, στιγμή. Ο πρόεδρος, Τομ Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Στάθης Καραντώνης και ο υπεύθυνος αγωνιστικού, Ηλίας Θεοδωρίδης, καλούνται να δώσουν απαντήσεις και μάλιστα πειστικές, για όλα όσα αφορούν στον Ημίθεο.

Το θέμα, που δημιουργείται με την παρουσία του τελευταίου στην ομάδα, το θέμα Ρόκα, τα μεταγραφικά και ποιος έκανε τις επιλογές ενίσχυσης, τα οικονομικά της εταιρείας, ο αγωνιστικός τομέας, όπως και οι προοπτικές του Ημίθεου σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, αποτελούν σημαντικές παραμέτρους, οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες συζήτησης, στους οποίους θα κληθούν να τοποθετηθούν οι «τρεις», όμως το ιδιαίτερο της όλης ιστορίας έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών (και ούτως ή άλλως ο διαδραματίζων πρωτεύοντα ρόλο στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο), Ηλίας Θεοδωρίδης, θα έχει – άκρως καθυστερημένα, είναι η αλήθεια – την πρώτη ευκαιρία να απευθυνθεί δημοσίως στην «κυανόλευκη» κοινωνία, η οποία περιμένει με έκδηλο (και απολύτως φυσιολογικό ενδιαφέρον) να ακούσει τις θέσεις του…