Την Τετάρτη (13/3) τα σπουδαία για τον τελικό του Κυπέλλου

Συντάκτης: Share:

Κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου της 18ης Μαΐου την προσεχή Τετάρτη (13/3).

Σε αυτήν πρόκειται να δώσουν το “παρών” οι φιναλίστ, Παναθηναϊκός και Άρης και μάλιστα θα κληθούν οι ιδιοκτήτες των δύο κλαμπ, Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης.

Ακόμη θα βρίσκεται η Επιτροπή Διοργάνωσης της ΕΠΟ, ενώ θα κληθούν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση αλλά και ο Αχιλλέας Μπέος ως Δήμαρχο Βόλου, καθώς η προκήρυξη του Κυπέλλου κάνει αναφορά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σημειώνεται πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν δέχεται τελικό με κόσμο στον Βόλο, κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα, μπορεί να γίνει μόνο στο ΟΑΚΑ. Μένει να φανεί λοιπόν αν εμμείνει σε αυτή τη στάση του ο ίδιος ή αυτή τη φορά θα φανεί πιο διαλλακτικός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη (όπως για παράδειγμα πέρυσι, που αγωνίστηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), επιτρέποντας έτσι την παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Η πλευρά του Άρη εξάλλου δέχεται έντονες πιέσεις να μη δώσει την συγκατάθεσή της σε τελικό στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι φαντάζει ως η μοναδική προοπτική για πολυπληθή παρουσία φιλάθλων.

Όπως και να ‘χει, ο στόχος είναι να μην γίνει… σίριαλ και τη φετινή σεζόν η έδρα του τελικού, να παρθεί άμεσα μία απόφαση και οι εμπλεκόμενοι να βγουν από τη σύσκεψη της Τετάρτης έχοντας καταλήξει οριστικά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το κορυφαίο γεγονός.