Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας

Συντάκτης: Share:

Γύρω στις επτά η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου, ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε οικειοθελώς στο Α.Τ. Παλλήνης και παραδόθηκε στις Αρχές. Δύο ώρες νωρίτερα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του από την 18η τακτική ανακρίτρια μετά από την υποβολή μήνυσης από τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Είχαν προηγηθεί τα γνωστά γεγονότα το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα, όπου η πρώην σύζυγός του, με τη μεγαλύτερη κόρη του και έναν δικηγόρο συνεταίρο του στο δικηγορικό γραφείο, πήγαν και παρά τη συμβουλή του αστυνομικού που ήταν εκεί, μπήκαν στην αυλή. Τότε, προκλήθηκε μεγάλη ένταση και η 37χρονη δικηγόρος και θύμα, που μένει στο σπίτι αυτό, πάτησε το panic button.

Ο κ. Λύτρας, που θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια. Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με τη χθεσινοβραδινή επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ αναφέρει ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε στους δημοσιογράφους πριν παραδοθεί.

Πηγή: zougla.gr