Οι… ανακολουθίες του Ερέρα. Χαλάει την εικόνα του, αν και ο Άρης τον προστάτεψε

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν όλα όσα δήλωσε ο Πάκο Ερέρα σε ισπανική εφημερίδα, σχετικά με τη θητεία του στον Άρη, τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Ραούλ Μπράβο.

Και η αλήθεια είναι πως με διαδοχικές δηλώσεις του έχει χαλάσει την καλή εικόνα που είχαν οι πέριξ του Άρη γι’ αυτόν. Κι εκθέτει τους εντός της ομάδας, που επέλεξαν να «κρατήσουν» πράγματα και γεγονότα, ώστε να τον προστατέψουν.

Ο Καταλανός τεχνικός λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό του με τον Άρη έκανε υποτιμητικές δηλώσεις για την ομάδα και πέρασε προς τα έξω ότι ο σύλλογος του χρωστάει χρήματα. Κάτι που δεν ίσχυε σε καμία των περιπτώσεων κι αναγκάστηκε να βγει και να ανακαλέσει.

Το καλοκαίρι όταν ήταν προπονητής του Άρη είχε εισηγηθεί αρνητικά για τον Ματέο Γκαρσία, ζητώντας άλλον ποδοσφαιριστή. Όμως η ομάδα είχε συμφωνήσει μαζί του και ο Πάκο όσο ήταν στους Κιτρινόμαυρους τον είχε βασικό κι αναντικατάστατο. Προφανώς και δεν το έκανε με το ζόρι…

Ο 65χρονος τεχνικός μετά τον Άρη ανέλαβε την Λας Πάλμας και πίεσε καταστάσεις και τον ίδιο τον Αργεντινό να διακοπεί ο δανεισμός και να επιστρέψει, προκαλώντας μάλιστα την αντίδραση της πλευράς του Ματέο!

Υπάρχουν πολλά ακόμη, όπως για παράδειγμα η παραίτησή του από τον Άρη πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (λέγεται ότι δεν ήθελε να ανέβει στο λεωφορείο), η μη ανάλυση του αντιπάλου, τα περί ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στο βίντεο κ.α.

Στη περιβόητη σημερινή συνέντευξή του ο Ερέρα ισχυρίζεται ότι ουσιαστικά του επέβαλαν τον Ραούλ Μπράβο. Δύο πράγματα: Πρώτον, δεν το τιμά το ότι δέχθηκε να συνεχίσει στον Άρη από τη στιγμή που συνέβη αυτό και δεύτερον, δεν εξηγεί για ποιο λόγο και παρά το ότι του επιβλήθηκε ο Ραούλ Μπράβο, ο ίδιος είπε όχι ότι του ζητήθηκε να φέρει κι άλλον συνεργάτη για να είναι στο πλευρό του.

Όσο για τα οικονομικά που αναφέρει περί Καρυπίδη και Μπράβο, προκαλούν τουλάχιστον θλίψη. Οι κλασικές ερωτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι εξής: «Ήσουν μπροστά και το είδες; Έχεις αποδείξεις;». Υποθέσεις κι άλλα. Λάσπη στο ανεμιστήρα…