ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτό έδειξε ο Άρης στη ρεβάνς με τη Μόλντε!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πέρα από τον άδικο αποκλεισμό, που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί από τον Άρη, εάν δεν γινόταν το λάθος στη φάση του γκολ που δέχθηκε, αλλά και εάν ο Ντιγκινί ήταν πιο εύστοχος σε δυο-τρεις περιπτώσεις που θα μπορούσε να σκοράρει, υπάρχουν στοιχεία που έδειξε ο προχτεσινός Άρης, τα οποία σκόρπισαν αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων του.

Βασικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα είχε παίκτες-μαχητές, αποφασισμένους να πετύχουν και τα κατάφεραν, γιατί η ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα, το 3-0, είναι από μόνο του, επιτυχία και μάλιστα πολύ μεγάλη.

Ελάχιστοι πίστευαν πριν το ματς, ότι θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή, αλλά αυτοί, οι χιλιάδες οπαδοί, που πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Πέμπτης και οι 11 παίκτες που αγωνίζονταν στο γήπεδο, πράγματι το πίστεψαν και έδωσαν και την ψυχή τους, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του φίλαθλου κόσμου, αλλά γεμίζοντας με περηφάνια τον κόσμο τους.

Ο Άρης «κέρδισε» πολλούς αμφισβητίες προχτές το βράδυ, αποστόμωσε κάποιους που υποστηρίζουν ότι «ο Ματέο ήταν όλη η ομάδα» και οι παίκτες που έπαιξαν, ειδικά οι επιθετικοί, έδειξαν ότι μπορούν να βγάλουν τη χρονιά με επιτυχία, να σκοράρουν και να παλέψουν για τις επιτυχίες.

Μοναδικό ερωτηματικό μέχρι τώρα, ο Ιντέγε, που είναι μακριά από καλές εμφανίσεις και για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι «μόλις πάρει μπρος δεν θα σταματάει, γιατί η ομάδα είναι κουμπωμένη να παίζει με αυτόν, εάν βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή οι φίλαθλοι του Άρη για την εξέλιξη του συγκεκριμένου παίκτη, να του δοθεί η διορία να μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και αμέσως μετά, να περιμένουν όλοι την απόδοση του Ιντέγε στο 100% των δυνατοτήτων του.