Αργήσατε… αδέρφια και το… κακό έχει γίνει!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει συνδεθεί με την είσοδο του βυζαντινού αυτοκράτορα Ηράκλειου στην Κωνσταντινούπολη (628 μ.Χ.), την ίδρυση της «Φιλικής Εταιρίας» από τους Σκουφά, Ξάνθος και Τσακάλωφ (1814 μ.Χ.), την ίδρυση του αθλητικού σωματίου «Ορφέας» από το οποίο αργότερα θα δημιουργηθεί ο Πανιώνιος (1890 μ.Χ.), τον θάνατο του Μ. Καραγάτση (1960 μ.Χ.) και τη γέννηση της Έιμι Γουάινχαουζ (1983 μ.Χ.).

Που κολλάνε ωστόσο τα παραπάνω ιστορικά γεγονότα με την αθλητική επικαιρότητα;

H 14η Σεπτεμβρίου από αύριο θα συνδεθεί και με την ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Μια συνέλευσης που την περιμένουμε εδώ και περίπου δύο μήνες. 60 ημέρες – μπορεί να λίγο περισσότερο – που ο σύλλογος πηγαίνει από το ένα… φιάσκο στο άλλο. Το… μενού από το τέλος της περσινής σεζόν και την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης, είχε Κρόνο Αργυράδων, Τρίγλια, Μέγα Αλέξανδρο Ίσμου και φυσικά, ΝΠΣ Βόλο.

Ένα καλοκαίρι με συνεχόμενες συγκρούσεις και «πολέμους» ανακοινώσεων, οι οποίοι… στοίχησαν στον Ηρακλή μια κατηγορία, στην περίπτωση βέβαια που προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Άρη Παλαιοχωρίου. Ευθύνες για την εν λόγω κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό κομμάτι του συλλόγου έχουν άπαντες. Στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα φυσικά. Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι το αποτυχημένο κομμάτι των αποτυχημένων συζητήσεων με τις υποψήφιες ομάδες, καθώς στην περίπτωση που δεν διαθέτεις το ανάλογο κεφάλαιο για τέτοιες επαφές, δύσκολα μπορεί να υπάρχει θετική έκβαση.

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσω είναι η επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση της πραγματοποίησης της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη. Γιατί έπρεπε να «φάμε» ένα καλοκαίρι με τα… σενάρια και τα ονόματα των ομάδων να πάνε και να έρχονται. Τι το δύσκολο υπήρξε τελικά και η αυριανή Γενική Συνέλευση δεν έγινε στα μέσα του Ιουλίου. Να καθοριστεί ένα πλάνο, ένα σχέδιο δράσης τόσο για τις ομάδες που υπήρχαν δυνατότητες συμφωνίας όσο και για την επόμενη ημέρα. Να πουν, «αυτοί είμαστε, τόσα μπορούμε να μαζέψουμε, θα πάμε να χτυπήσουμε την πόρτα τις Α, Β και Γ ομάδας». Συντεταγμένα, όμως σαν Ηρακλής και όχι ο καθένας ως μονάδα να έχει επαφές με όποια ομάδα βρήκε μπροστά του.

Αργήσατε… αδέρφια και το… κακό έχει γίνει!