Κοίτα να δεις που θα βγάλουν ευνοημένο τον Άρη!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που ευνοούνται, κατηγορούν άλλους για το ίδιο πράγμα και δημιουργούν κλίμα περί «βοήθειας», ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε μία ακόμη σφαγή!

Για τον αγώνα Άρη-Αστέρας Τρίπολης ο λόγος, όπου, και καλά, αδικήθηκαν οι Αρκάδες από τον χρόνο καθυστερήσεων, που κράτησε ο διαιτητής Κατσικογιάννης.

Επειδή λοιπόν, δεν είμαστε σαν τους άλλους, ναι όντως ο ρέφερι από την Ήπειρο θα μπορούσε να δώσει ένα λεπτό ακόμη. Να κρατήσει έξι αντί για πέντε, λόγω της διακοπής για τον έλεγχο του VAR, στην αποβολή του Έμαν. Βέβαια, άγνωστο γιατί, στον ίδιο παρανομαστή δεν μπαίνουν μερικές ακόμη (μη) αποφάσεις του Κατσικογιάννη, που θα άλλαζαν τις ισορροπίες στον αγώνα. Για παράδειγμα, ο στόπερ του Αστέρα, ο Ματρικάρντι, έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη μόλις στο 24’. Του τη χάρισε καναδυό φορές κι αναγκάστηκε ο προπονητής της Τρίπολης να τον κάνει γρήγορα αλλαγή για να μη φάει κόκκινη (στο 29’).

Ακόμη, αλήθεια ο Μπαράλες δεν θα έπρεπε επίσης να παρακολουθήσει ένα μεγάλο μέρος του αγώνα από τη φυσούνα; Έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 30’ και βγάζει ολόκληρο 90λεπτο, ενώ σε δύο τουλάχιστον φάσεις, μία με τον Ροζ κι ακόμη μία με τον Δεληζήση, σε εναέριες μονομαχίες, θα έπρεπε να κιτρινιστεί για δεύτερη φορά.

Πείτε μου τώρα εσείς, πού ευνοήθηκε ο Άρης;

ΥΓ: Για τα αγωνιστικά θα τα πούμε αργότερα…