Αυτοί οι δυο παίκτες “έκοψαν” απόδειξη ικανοτήτων στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Απόδειξη ικανότητας “έκοψαν” σήμερα στο Αγρίνιο κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ…

όπως ο Άκπομ και ο Πέλκας, που κατά την εκτίμησή μου ήταν μέσα στους καλύτερους της ομάδας στο διπλό εναντίον του Παναιτωλικού και ειδικά ο πρώτος, απέδειξε ότι κάνει υπομονή και όταν του δίνεται η ευκαιρία από τον προπονητή, σε μισή ώρα τουλάχιστον και όχι σε δεκάλεπτα, μπορεί και να πασάρει και να σκοράρει. Είναι αλήθεια ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί, τον Άκπομ τον “αισθάνονται” περισσότερο από τον “δαντελένιο” Σφιντέρσκι, ο οποίος έχει πιο… εύκολο το γκολ από τον Άγγλο.

Εάν βελτιώσει την τελική του προσπάθεια ο Άκπομ, θα κάνει τεράστια καριέρα και θα του πρότεινα να κάθεται μια ώρα μετά από κάθε προπόνηση και να εκτελεί σε κενή εστία ή σε μία που θα έχει έναν τερματοφύλακα, όπως έκανε πιτσιρικάς ο Φαν Μπάστεν και μετά εκτελούσε από κάθε γωνία της αντίπαλης περιοχής.

Για τον Πέλκα, θέλω να καταθέσω μια άποψη, γιατί είναι σίγουρα παρεξηγημένος, τον βλέπω ότι θέλει να παίξει μπάλα, να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν πείθει τον Φερέιρα, ο οποίος μονίμως τον βγάζει στο 60΄! Γιατί συμβαίνει αυτό, δεν εδέησε κάποιος ρεπόρτερ να ρωτήσει τον Πορτογάλο προπονητή, ίσως στο μέλλον τους κάνει εντύπωση και τον ρωτήσουν.

Είτε είναι καλύτερος παίκτης είτε ο χειρότερος, ο Πέλκας βγαίνει στο 60΄! Κάτι άλλο θα φταίει και μπαίνει ο Ελ Καντουρί, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που παίρνει από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι θέμα Σαββίδη.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, δε νομίζω ότι μπορεί να ισχυριστεί ο Φερέιρα ότι κάτι του λείπει, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο έμψυχο υλικό στην Ελλάδα, καλύτερο και από του Ολυμπιακού, άρα κόουτς, υπάρχουν απαιτήσεις να μην χάσεις πουθενά μέχρι τα πλέι οφ…