Να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη και σταμάτησε το εκπληκτικό του σερί. Μια ήττα που ο Δικέφαλος ξέχασε πως είναι το συναίσθημα της και το οποίο χρειάζεται να διαχειριστεί κατάλληλα για συνεχίσει την σεζόν που κρίνεται τον Μάιο και όχι από μια ήττα σε έναν αγώνα παραδοσιακά δύσκολο.

 

Ο απόηχος είναι έντονος μετά τα όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είναι απολύτως λογικό, όταν «σπάει» ένα τέτοιο σερί και μάλιστα από μια ομάδα που πάντα κόντρα στον ΠΑΟΚ δίνει το κάτι παραπάνω. Οι κουβέντες θα περιστρέφονται γύρω από τα λάθη του Αμπέλ Φερέιρα, τα λάθη των παικτών και κυρίως του Ζίβκοβιτς, την μη βοήθεια από τον πάγκο, τις συγκυρίες και άλλα πολλά. Δεν πρέπει όμως ο ΠΑΟΚ να σταθεί σε όλα αυτά, αγνοώντας την πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα που τον έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Το γεγονός ότι ξεχάσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πως είναι ήττα είναι πολύ σημαντικό και εκεί πρέπει να εστιάσει για να συνεχίσει για μια σειρά δύσκολων αγώνων κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου. Σαφέστατα δεν τελειώνει η χρονιά με μια ήττα, πόσο μάλλον όταν έρχεται σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, το ίδιο και ο νταμπλούχος Ελλάδας να φτάσει εκεί που πρέπει, δηλαδή στην κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ.

 

Το ντέρμπι με τον Άρη ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα καλείται να στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης με τον ΟΦΗ για την φάση των «16» του Κυπέλλου στο Ηράκλειο, κάνοντας μια εμφάνιση που θα δώσει  απαντήσεις σε όσους… ανοίγονται μετά την ήττα το Σάββατο.

 

Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και στο πως τα αντιμετωπίζουν εντός αποδυτηριών. Ο ΠΑΟΚ δεν στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις για να δικαιολογήσει την ήττα του, δείχνοντας ξανά ότι είναι διαφορετικός και έψαξε εσωτερικά για να δει τι πήγε λάθος στο «Βικελίδης» για να έρθει η πρώτη ήττα μετά από 51 αγώνες.

 

Ο Δικεφάλος διαθέτει ποδοσφαιριστές ηγέτες με πολύ σημαντικές παραστάσεις που γνωρίζουν να ανταποκρίνονται σε δύσκολες καταστάσεις. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ οι πιο έμπειροι θα «παρασύρουν» τους υπόλοιπους για να δοθούν οι απαντήσεις εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να τις δίνει, εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Άπαντες εντός ομάδας οφείλουν να μείνουν προσηλωμένοι στα επόμενα παιχνίδια, να διορθώσουν τα λάθη που έφεραν ένα κακό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να… χαθεί η μπάλα και δεν χρειάζεται αφού ακόμα τίποτα δεν κρίθηκε και η σεζόν έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο.