Πήγαν σπίτι τους και κοιμήθηκαν ήρεμοι. Οι ξεφτίλες…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εκατοντάδες σκέψεις, χιλιάδες λέξεις και εικόνες. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα βάλεις στην άκρη. Να έχεις κρύο μυαλό. Να γράψεις 2-3 αράδες για όλα όσα έγιναν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεγάλη προσπάθεια πιστέψτε με. Τι να συμμαζέψεις, τι να πρωτογράψεις, πώς να μην ξεφύγεις. Αλήθεια πιστεύετε ότι είναι εύκολο; Καθόλου. Ας κάνουμε μια προσπάθεια…

Η ΑΕΚ πρέπει να ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν φέτος από το Χαριλάου. Έχοντας τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κι όμως δεν έκανε τίποτα… Ο Άρης κυριάρχησε. Ήταν το αφεντικό, το καλύτερο σύνολο μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Αλλά πιστέψτε με, μόνο ο Άρης δεν έφταιγε γι’ αυτό… Αυτή τη στιγμή διάθεση και περαιτέρω αγωνιστική ανάλυση δεν υπάρχει.

Κι ας πάμε στο δια ταύτα. Υπάρχουν 2-3 άνθρωποι για τους οποίους πραγματικά αναρωτιέσαι: θα πάνε στα σπίτια τους και θα κοιμηθούν ήρεμοι; Με καθαρή την συνείδησή τους; Έχοντας στο μυαλό τους πως ήταν μια ωραία μέρα στη δουλειά και πάμε για την επόμενη; Ειλικρινά ο Καραντώνης και ο Κουμπαράκης αισθάνονται ωραία; Είναι καλά;

Τελικά καταλήγεις στο συμπέρασμα πως οι Έλληνες διαιτητές (όχι όλοι) απλά δεν έχουν χαρακτήρα. Είναι λίγοι. Ο Κουμπαράκης (δεν) σφύριζε γιατί φοβόταν. Τι; Ας απαντήσει ο ίδιος. Αυτό που έγινε απόψε το βράδυ μόνο μια λέξη μπορεί να το χαρακτηρίσει. Ντροπή.

Ντροπή σας κύριοι. Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά. Ελπίζω να έχετε μια καλή καριέρα πιθανότατα και διεθνή πλέον.