“Υπνωτισμένη” ομάδα, ποιος τους έριξε… βάλιουμ;

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Άτονος, νωθρός, νωχελικός, υποτονικός, αργός, χωρίς ρυθμό και πάθος, εμφανίσθηκε ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο ντέρμπι για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Τσαγανό, νεύρο… μηδέν.

Όποιος.. έριξε βάλιουμ στους καφέδες των παικτών, πρέπει να… εντοπισθεί και να… συλληφθεί, γιατί η ομάδα του Φερέιρα μπήκε “υπνωτισμένη” στο παιχνίδι. “Ξύπνησε” για πολύ λίγο μετά το αυτογκόλ του Γιαννούλη και μετά ξαναπήρε τον… ύπνο του δικαίου.

Έχασαν μέσα από τα χέρια τους το ντέρμπι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, απέναντι σε έναν θεωρητικά κουρασμένο από τον αγώνα με την Άρσεναλ, Ολυμπιακό, ο οποίος αποδείχτηκε παραδόξως πιο “φρέσκος” στον αγωνιστικό χώρο και βοηθούμενος από το αυτογκόλ του Γιαννούλη πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, χωρίς να το πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Κι όποιος πει ότι δεν μπόρεσε να εμπνεύσει τους παίκτες ο προπονητής κάνει λάθος. Την φλόγα πρέπει να την μεταφέρουν οι παίκτες σε ένα ντέρμπι. Κι αυτοί αντί να πάρουν… φαλάγγι τον Ολυμπιακό, δεν έκαναν τίποτα. Αντί να εξοντώσουν από την αρχή στο τρέξιμο τους αντιπάλους τους, που προέρχονταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι, τους άφησαν να κοντρολάρουν τον ρυθμό και να πάρουν στο “λάου λάου” το ¨διπλό” στη Τούμπα.

Μία τελική έκανε ο ΠΑΟΚ στην εστία στο δεύτερο ημίχρονο και δύο ο Ολυμπιακός. Παρότι η ομάδα του Φερέιρα είχε την κατοχή με 57% αναλώθηκε σε ανούσια πράγματα. Είναι σίγουρα μία εικόνα που δεν αρέσει και οφείλει να προβληματίσει τους πάντες.

ΥΓ: Ό,τι και να έγινε στο ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα δεν δικαιολογούνται ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής. Είχαν ολόκληρο αγώνα μπροστά τους για να παίξουν με πάθος και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.