Να δείτε που τελικά ο Άρης έφταιγε!!!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Να γράψεις για ποδόσφαιρο. ΟΚ. Προφανώς και το σκορ είναι καλό για τον Άρη ενόψει του δεύτερου αγώνα. 2-1, με γκολ εκτός έδρας και σε ένα «καμίνι» Χαριλάου, οι Κιτρινόμαυροι έχουν καλές πιθανότητες να προκριθούν στον τελικό.

Ναι, το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους νικητές και να φέρει σε πιο δύσκολη θέση τον Άρη, αλλά τι να κάνουμε; Να πούμε ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων γιατί δεν κατάφεραν οι συνάδελφοί τους της ΑΕΚ να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα; Ίσως θα έπρεπε να το πούμε διότι ενδεχομένως αυτό να ήταν και το λιγότερο παράλογο από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Για το τι ακριβώς έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, άκρη δεν θα βγάλεις. Και μόνο το γεγονός όμως ότι η ΑΕΚ παραδέχεται πως υπήρξε «θερμό επεισόδιο» φτάνει. Άλλωστε, αυτό είναι το πιο σημαντικό ή το γιατί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών αυτοί που βρέθηκαν; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το θέμα μάλλον λύνεται εύκολα. Υπάρχουν, δεν υπάρχουν κάμερες; Ας τις ελέγξουν οι υπεύθυνοι.

Να γράψεις για το περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη; Τι να γράψεις δηλαδή; Ότι έκανε τον ηθοποιό κι έπεσε στο έδαφος; Για να πετύχει τι; Δηλαδή αν είχε στο μυαλό του να κάνει τον… ψόφιο για να πάρει το ματς η ομάδα του στα χαρτιά, δεν θα μπορούσε να το κάνει; Και γιατί δηλαδή έκαναν βόλτα στο ταρτάν άνθρωποι που δεν είχαν λόγο και δικαίωμα να βρίσκονται εκεί; Αλλά είπαμε. Είναι καθαρά θέμα επικοινωνιακής πολιτικής. Να δείτε που τελικά θα βγει ότι ο Άρης έφταιγε.

Όσο για το αγωνιστικό, παιχνίδι έγινε μόνο σε ένα ημίχρονο γιατί στο δεύτερο ο διαιτητής απέβαλλε νωρίς τον Ματίγια και ο Άρης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Το 2-1 είναι «καλή ήττα» γιατί υπάρχει και δεύτερο ματς.