Αυτό είναι το πάθημα που έγινε μάθημα στον Άρη!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μέσα σε όλα όσα (δεν) έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη ήταν και η ολιγωρία στις ανανεώσεις των συμβολαίων. Κι έτσι έφθασε η ομάδα σε λίγους μήνες να έχει στο ρόστερ της 14 ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. Θα τους κρατήσει όλους; Όχι, διότι πάρα πολύ απλά δεν τους θέλει όλους, ενώ ήδη ένας εξ αυτών ο Φραν Βέλεθ έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Και φυσικά πλέον ο Ισπανός έχει εξελιχθεί σε… παράδειγμα προς αποφυγή. Πριν όμως αρχίσετε τις περίεργες σκέψεις, αφήστε με να σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ. Φυσικά και το θέμα μας δεν είναι ο Βέλεθ αυτός καθ’ αυτός, ούτε φυσικά η απόφασή του να φύγει. Σεβαστό αν μη τι άλλο. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές που θεωρεί πιο σωστές. Ο Άρης όμως θα μπορούσε να έχει αποφύγει να μπει σε αυτή την διαδικασία. Ή στη χειρότερη (ή καλύτερη για κάποιους) να έχει οικονομικό κέρδος αν… Κι εδώ αν θέλετε τη λέξη «αν» βάλτε την με κεφαλαία.

ΑΝ λοιπόν το καλοκαίρι που μας πέρασε, υπήρχε η πρόβλεψη να γίνουν συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές για ανανέωση, τώρα η κατάσταση θα ήταν καλύτερη για την ομάδα. (προφανώς δεν είναι ευθύνη του Άγγελου Χαριστέα, να το διευκρινίσουμε κι αυτό). Για παράδειγμα δεν θα έχανε τον Βέλεθ, ούτε θα κινδύνευε να δει κι άλλους παίκτες να φεύγουν, δίχως κέρδος.

Και το λάθος με τον Βέλεθ φαίνεται πως έγινε μάθημα. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να του φεύγουν παίκτες έτσι απλά και γι’ αυτό έχει ληφθεί η απόφαση συμβόλαια που λήγουν σε έναν χρόνο είτε να ανανεωθούν είτε να…πωληθούν.