Πλέι οφ ενός γύρου σε ουδέτερα γήπεδα στην Ελλάδα!!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Έκτακτη συνεδρίαση στη Λίγκα την Πέμπτη με αντικείμενο συζήτησης την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωσή του, με διεξαγωγή πλέϊ οφ, γιατί διαφορετικά το πρωτάθλημα θεωρείται ότι διακόπηκε και δεν ολοκληρώθηκε, άρα υπάρχει “παύλα” στον πρωταθλητή…

Οι προτάσεις που υπάρχουν είναι αρκετές, αλλά προσφάτως άρχισε και συζητιέται έντονα η διεξαγωγή των πλέϊ οφ σε ένα γύρο, χωρίς φιλάθλους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος.

Να μην παίξουν δηλαδή τα πλέι οφ σε δυο γύρους, αλλά σε έναν, κάτι με το οποίο θα συμφωνήσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει διαφορά 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, άρα είναι φαβορί να τερματίσει πρώτος, ενώ και οι άλλες ομάδες θέλουν να παίξουν, για να πάρουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, δεδομένου ότι στο φινάλε δεν θα έχουν να πάρουν τίποτα απολύτως!

Η κλήρωση έχει γίνει, η σειρά των αγώνων υπάρχει και το πιο πιθανό σενάριο, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, είναι να γίνουν τα πλέι οφ, μονά!

Π.χ. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μία φορά στο άδειο γήπεδο της Τούμπας, Άρης-ΟΦΗ στο άδειο “Κλ. Βικελίδης”, ενώ είναι πιθανό να τεθεί και θέμα διεξαγωγής σε ουδέτερα γήπεδα επίσης χωρίς φιλάθλους, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να γίνει πρακτικά, γιατί θεωρητικά όλα γίνονται και φυσικά θα συζητηθεί κι αυτή η περίπτωση.

Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αρχίζοντας ίσως και αρχές Ιουνίου και όχι 15 Μαίου, εάν και έως τότε έχουμε ακόμη να αντιμετωπίζουμε (πράγμα που απευχόμαστε) την πανδημία του κορονοϊού.

Τα υπόλοιπα στη συνεδρίαση της Superleague…