Δηλώσεις που μείνανε, δηλώσεις…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τις τελευταίες 15 μέρες είδαμε δηλώσεις σχεδόν από το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ για «απαντήσεις στο γήπεδο» και για «αντίδραση της ομάδας», ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η τοποθέτηση του Αμπέλ Φερέιρα στο PAOK TV πριν το ντέρμπι, μόνο που οι δηλώσεις έμειναν… δηλώσεις, όπως λέει και το λαϊκό τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου.

 

Μιας που πιάσαμε τα τραγούδια υπάρχει ένα ακόμα που ταιριάζει με την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και του Αμπέλ Φερέιρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό. Το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» είναι… ταμάμ για ότι είδαμε οι 263 νοματαίοι από την Τούμπα και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα στο… ρελαντί και χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ επέτρεψε να συμβεί αυτό. Με μια εμφάνιση που παρέπεμπε στο διάστημα πριν από αυτή την διακοπή των 96 ημερών και χωρίς την παραμικρή βελτίωση (παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου) ουσιαστικά έχρισε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να χάσει και την 2η θέση. Για την ακρίβεια με τέτοιες εμφανίσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει δεύτερη η ομάδα του Φερέιρα, ακόμα και να δικαιωθεί από το CAS.

 

Δεν είναι δικαιολογία το διάστημα της αποχής για τα λάθη που έγιναν, όπως αυτό του Βιεϊρίνια που έκανε δώρο το γκολ στον Ελ Αραμπί μετά την πάσα του Βαλμπουενά.

 

Φάνηκε για μια ακόμα φορά πως ο κύκλος αυτής της ομάδας (της πιο επιτυχημένης στην ιστορία του ΠΑΟΚ) έκλεισε και πως θα πρέπει ήδη να έχει γίνει η μερίμνα για την επόμενη μέρα του αγωνιστικού τμήματος.