Κόουτς, με ποιο σκεπτικό έβγαλες τον Τζόλη στο 62΄ και έκανες τρεις αλλαγές στο 0-0;

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εκεί που ο ΠΑΟΚ τα πήγαινε καλά στο παιχνίδι κυπέλλου του Φαλήρου και ο νεαρός Τζόλης, επιλογή φερέιρα, για να μην του τρώμε το δίκιο, είχε κάνει “γιο γιο” τον Τσιμίκα των 17 εκατομμυρίων, στέλνοντάς τον στις διαφημιστικές πινακίδες με προσποίηση και να “βοσκή” σε αρκετές φάσεις, έρχεται μια απόφαση του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα και μας “κουφαίνει” όλους!

Στο 62΄ κι ενώ το παιχνίδι είναι στο 0-0, κάνει τρεις αλλαγές (!) αλλάζοντας όλη τη δομή της ομάδας και μάλιστα μία από τις αλλαγές είναι ο καλύτερος επιθετικός του έως τότε, ο Χρήστος Τζόλης!

Την κάνει σαλάτα την ομάδα και μέσα σε τρία λεπτά, μέχρι να βρουν τις θέσεις τους, τρώνε το πρώτο γκολ, αφού έκανε και λάθος ο Ίνγκασον, που σατη φάση αυτή ενήργησε σαν ερασιτέχνης σέντερ μπακ, γιατί δεν γίνεται να κάνεις τέτοια γκέλα σε εκείνο το σημείο, να μην βρίσκει9ς τη μπάλα να την διώξεις!

Τρώει το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ και αναθαρρεί ο Ολυμπιακός, που ήταν προβληματισμένος, αφού είχε γίνει σωστό μπλοκάρισμα των χαφ του από τους Εσίτι, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο!

Με τις αλλαγές αυτές, κανένας δεν ξέρει τι ήθελε να πεύχει ο Φερέιρα, τη στιγμή που η ομάδα του δεν έχανε π.χ. 2-0 αλλά ήταν στο 0-0 μέσα στο Φάληρο, σκορ πρόκρισης!

Ελπίζουμε ότι ο Σαββίδης θα τα είδε όλα τα λάθη και θα πάρει γρήγορα αποφάσεις, για το καλό του ΠΑΟΚ!

Για τη διαιτησία τα γράψαμε σε άλλο ποστ! Ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να λένε ότι είναι από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, αλλά το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο ντρόπιασε την ευρωπαϊκή (και ειδικά την ολλανδική) διαιτησία!

Φυσικά, έπαιξε ρόλο και μάλιστα σημαντικότατο στην πρόκριση του Ολυμπιακού, όπως και ο Παπαπέτρου, που έσπρωξε τον Φορτούνη να μπει στο γήπεδο, ενώ δεν έβλεπε ο Γιαννούλης και από εκεί ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ξεφτίλες…