Ούτε την Τρίτη υπερόμαδα, ούτε σήμερα για τα μπάζα

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Από τον παράδεισο στην πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα των εκατομμυρίων, στην… κόλαση της γκέλας με τον Ατρόμητο. Την Τρίτη “άσπρο”, σήμερα “μαύρο”, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα νέα όπως ο ΠΑΟΚ και σε μετάβαση από ευρωπαϊκή σε εντός συνόρων διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δυο βαθμούς απόψε απέναντι στον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά θα μπορούσε και να είχε χάσει. Δεν είχε την απαραίτητη ένταση στο παιχνίδι και πως να την έχει όταν δεν συμπληρώθηκαν καν 72 ώρες από ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας απέναντι στην Μπενφίκα. Ο Αμπέλ Φερέιρα προέβει σε ένα ελεγχόμενο rotation ενόψει Κράσνονταρ, αλλά μια κακή στιγμή στην άμυνα με την τύχη να γυρνάει την τύχη στον ΠΑΟΚ, κόστισε την ισοπαλία. Σίγουρα θα μπορούσε να μπει το γκολ στο σουτ του Κιβρακίδη ή στο άχαστο του Κωτσόπουλου, αλλά όταν χάνεις βαθμούς από… αυτογκόλ, σε τσαντίζει λίγο περισσότερο.

Υπάρχουν μπροστά δυο ιστορικής σημασίας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ικανά να αλλάξουν τον ρου όχι απλά της φετινής σεζόν, αλλά γενικότερα. Μικρό το κακό μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αν ο ΠΑΟΚ μπεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όσο και αν το λέμε, μόνο με… λοβοτομή των παικτών του Δικεφάλου το πόσο κρίσιμα είναι τα παιχνίδια που έρχονται με τους Ρώσους.

Είναι δεδομένο πως όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς φτάσει στο 100% της αγωνιστικής κατάστασης και της προσαρμογής με τους συμπαίκτες, θα κάνει… πλάκα ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υ.Γ : Την σεζόν που ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ αήττητος, η πρώτη σεζόν πάλι με τον Ατρόμητο έγινε…

Υ.Γ 2 : Έρχεται και ο επιθετικός, ακόμα και αν άργησε!