Γι αυτό δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ την Ομόνοια! Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… (pic)

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μπορεί να θεωρηθεί και “γκέλα” το ισόπαλο 1-1 του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, αφού θεωρητικά η Κυπριακή ομάδα είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και ήρθε στην Τούμπα, για να παίξει καθαρά αμυντικά, κάτι που έκανε σε υπερθετικό βαθμό (και απόλυτα φυσιολογικά) μετά το 0-1, το γκολ με το οποίο προηγήθηκε…

Υπάρχει μια λεπτομέρεια, πολύ σημαντική, στον αγώνα και γενικά σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, που εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε την Ομόνοια: Γιατί δεν έβαλε δυο γκολ σε 19 ευκαιρίες!

Η παρακάτω στατιστική ανάλυση του αγώνα, είναι χαρακτηριστική και δεν αμφισβητείται, ενώ δείχνει και ποια είναι η αδυναμία του ΠΑΟΚ: Το γκολ! Λείπει ο “φονιάς”, αυτός που θα στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Δεν γίνεται να δημιουργείς 19 ευκαιρίες και να βάζεις ΜΟΝΟ ένα γκολ! Κάτι φταίει μίστερ Φερέιρα και πρέπει εσύ να το βρεις, που παίρνεις ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Ο Τσόλακ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και όταν χρειάζεται βοήθειες από τον Σφιντέρσκι, τον βγάζεις και βάζεις τον Πολωνό! Μήπως κάνεις λάθος και θα έπρεπε να δεις την περίπτωση συμμετοχής και των δυο παικτών στην ενδεκάδα, έστω και για 20-30 λεπτά;

Η παρακάτω στατιστική είναι αφιερωμένη…