ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γι αυτό έχασε ο ΠΑΟΚ από την (καθόλου) αδιάφορη Ομόνοια!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μπορεί να γραφτεί ότι η Ομόνοια “κοίμισε” τον ΠΑΟΚ με τις δήθεν δηλώσεις ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ;

Φυσικά και μπορεί, γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ΓΣΠ σα να είχε κερδίσει πριν αρχίσει το παιχνίδι, με μια χαλαρότητα και άνεση λες και οι άλλοι είχαν πει ότι θα χαρίσουν το ματς στον ΠΑΟΚ!

Τίποτα δεν χαρίζεται, ειδικά εάν είσαι ΠΑΟΚ, που έχεις μάθει να τα παλεύεις όλα τα ματς και να μην έχεις φίλους! Κανένας δεν κατηγορεί την Ομόνοια γιατί έπαιξε δυνατά, σα να παίζει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αν και δικαιολογημένα υπάρχουν κάποια παράπονα για τις κλωτσιές που έριξαν κάποιοι παίκτες της σε παίκτες του ΠΑΟΚ, με υπερβολική σκληρότητα, θα λέγαμε!

Όπως και νάχει, η Ομόνοια πήρε την πρώτη νίκη και ο ΠΑΟΚ “προδόθηκε” από την υπερβολική σιγουριά του, αλλά και το γεγονός ότι στο β΄ μέρος, όταν έπρεπε να υπάρχει κάποιος να “τρυπήσει” την αντίπαλη πολυπρόσωπη άμυνα, αυτός δεν υπήρχε!

Ούτε ο Ζίφκοβιτς, ούτε ο Μουργκ, ούτε ο Τζόλης μπόρεσαν να το πετύχουν, ενώ και ο κόουτς της Ομόνοιας, με τις τρεις μαζεμένες αλλαγές που έκανε, μπορεί να φάνηκε ότι θα προκληθεί αρρυθμία στην ομάδα του, συνέβη όμως το αντίθετο και στην αντεπίθεση που έγινε, ήρθε το πέναλτι και το 2-1, άρα ο κόουτς Μπεργκ, θεωρείται νικητής του πάγκου.

Σημειώνω ότι κατά την εκτίμησή μου, ο Ουαγκέ μπορούσε να προσφέρει και στο β΄ μέρος, γιατί στο πρώτο ήταν καλός, όπως επίσης ότι στο τέλος, μετά το 70′, η χρησιμοποίηση του Τσόλακ, ίσως να βοηθούσε περισσότερο, γιατί στο ψηλό παιχνίδι είναι καλός και οι παίκτες του ΠΑΟΚ το “γύρισαν” στις σέντρες.

Αλλά αυτά, κατόπιν εορτής…