Κάποιος να μιλήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για τους στόχους της ομάδας!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Παιδιά, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Και να μην γυρίσει πίσω, γιατί αυτοί που φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, πέρα από τον σεβασμό που υπάρχει για την (όποια) προσφορά τους, δεν ήταν στις επιλογές του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, άρα ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια αυτά…

Είναι θετικό να φεύγουν όσοι δεν πρόκειται να παίξουν, αλλά πρέπει να έρχονται και κάποιοι άλλοι, που πιθανότατα θα παίξουν! Άρα, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής έχει την ευθύνη να φέρει παίκτες, ικανούς να μπουν απευθείας στην ενδεκάδα και να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο.

Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια: Κανένας δεν μιλάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ! Ούτε τα μέλη της οικογένειας Σαββίδη, που είναι δύσκολο να μιλήσουν από το Ροστόφ, αλλά ούτε και ο τεχνικός διευθυντής ή κάποιο μέλος της (όποιας) διοίκησης.

ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να μιλήσει στον κόσμο, να αναφέρει τους στόχους της ομάδας από δω και πέρα, τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και να ξεκαθαρίσει το πλάνο της οικογένειας Σαββίδη, στην οποία έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και φυσικά κανένας δεν θα πάει κόντρα στις αποφάσεις του, ειδικά πριν από την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου, όπως είναι η “Νέα Τούμπα”.

Πρέπει να μιλήσουν ο Ρέμπε, ο Γκαγκάτσης, ο Κυριάκος, κάποιος τέλος πάντων να μεταφέρει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται…

Μπορεί να έχουν αποφασίσει π.χ. να μπουν οι νεαροί της Κ19, ας το πουν στον κόσμο ή π.χ. να μην γίνει καμία μεταγραφή, ας το πουν, αν και νομίζω ότι είναι πασιφανές πλέον ότι η ομάδα χρειάζεται κάποιους παίκτες, αλλά ο Γκαρσία ξέρει καλύτερα.

Όπως και νάχει, ο κόσμος περιμένει μια ενημέρωση από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ…