Η δουλειά… έγινε και τώρα το Κύπελλο

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Προσωπικά δεν περίμενα το απόγευμα της 9ης Μάη στην Τούμπα για να διαπιστώσω ποιος είναι η καλύτερη ομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Ο ΠΑΟΚ σε μια σεζόν που πήγαν σχεδόν όλα στραβά «κυνηγούσε» τον Άρη και τελικά κατάφερε να τον προσπεράσει με έναν αμιγώς ποδοσφαιρικό και παλικαρίσιο τρόπο κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Το ζήτημα όμως για τον ΠΑΟΚ δεν είναι να περνάει τον Άρη στην βαθμολογία, το έχει ξεπεράσει προ πολλού αυτό…

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καλύτερη από το πρώτο λεπτό του αγώνα, παίζοντας ένα σχήμα που γνωρίζει καλά σε αντίθεση με τον Άρη όπου ο Μάντζιος έπαιξε ένα σχήμα – καθρέφτη που φάνηκε ότι δεν μπορούσαν οι παίκτες του να προσαρμοστούν σε αυτό.

Μια ακόμα μεστή και σοβαρή εμφάνιση στα φετινά πλέι οφ, έφερε μια δίκαιη και καθαρή νίκη που ανεβάσει την αυτοπεποίθηση εντός ομάδας ακόμα περισσότερο, φυσικά και ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 22 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

 

Επειδή περιμένω να σηκωθεί συζήτηση για τον Κουλμπακόφ και το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ, να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν γίνεται αυτό το «δολοφονικό» πάτημα του Μπρούνο Γκάμα στον Βιεϊρίνια να μην είναι κόκκινη κάρτα, δεν μπορεί ο Πορτογάλος VARίστας να μην το είδε και να μην πρότεινε στον Λευκορώσο έστω να το δει. Ο Κουλμπακόφ μια χαρά το πήγε δεν έπεσε στην «παγίδα» του Ουάρντα που θα μπορούσε να πλασάρει αντί να εκβιάσει το πέναλτι και φυσικά το πέναλτι που δίνεται είναι πασιφανές.

Μια ειδική αναφορά δεν θα μπορούσα να κάνω για τον Ενέα Μιχάι. Ένα παιδί που στην πρώτη προπόνηση (!) επί εποχής Πάμπλο Γκαρσία υπέστη σοβαρή ζημιά και επτά μήνες τώρα δίνει τεράστιο αγώνα για την επιστροφή του. Την υγεία του να έχει και είναι σίγουρο ότι ο Αλβανός αμυντικός θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

 

Η δουλειά σε ότι αφορά τον στόχο της 2ης θέσης έγινε, το μη χείρον βέλτιστον αφού δεν μπόρεσε η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τώρα η ομάδα έχει δυο ματς που μπορεί να τα παίξει χωρίς τόσο μεγάλο άγχος και να προετοιμαστεί για τον τελικό του Κυπέλλου.