Ο Άρης βγήκε πιο δυνατός. Πέτυχαν το αντίθετο!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο στόχος όλης αυτής της ιστορίας που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την ευρωπαϊκή αδειοδότηση του Άρη ήταν διπλός.

Αφενός να αποπροσανατολιστεί η ομάδα και αφετέρου να την βάλουν ξανά σε μια διαδικασία εσωστρέφειας. Τελικά, οφείλουμε να τους συγχαρούμε, διότι κατάφεραν να πετύχουν ακριβώς του αντίθετο.

Ο κόσμος όσο και να αγχώθηκε, συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα. Και προσπάθησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, ώστε να ξεπεραστεί το εμπόδιο που έβαλαν στον σύλλογο. Κι αυτό ήταν το τεράστιο κέρδος.

Ο Άρης βγήκε πολύ πιο δυνατός από όλη αυτή τη διαδικασία, έστω κι αν αυτή τη φορά κράτησε λίγο, αφού δεν κατάφεραν να φτιάξουν ξανά μία φάση… Λάσκοφ, που διήρκησε μήνες ολόκληρους. Ο σύλλογος προχωράει ενωμένος στην επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά του κι αυτή είναι η νέα αγωνιστική περίοδος.

Σε λίγες ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέσω αυτών ο κόσμος του Άρη θα στείλει ξανά μηνύματα. Ενότητας, στήριξης και πίστης στην προσπάθεια που γίνεται.