Κατάσκοπος: Ανατροπή συσχετισμών στην ΕΠΟ

Συντάκτης: Share:

Καλημέρα αδέρφια!

Οι εκλογές στη Σούπερ Λίγκα ανέδειξαν νικητή, έστω και με τη σύμπραξη του ΠΟΚ. Τέτοια σύμπλευση καταγράφηκε τελευταία φορά όταν ιδρύθηκε ο επονομαζόμενος και συνεταιρισμός. Τότε είχε βρεθεί από τη μία πλευρά μόνος του ο ΠΑΟΚ και απέναντι όλη η παρέα. Με τον Πανόπουλο να βγάζει κάθε εβδομάδα και διαφορετικές φωτογραφίες με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Σωκράτη Κόκκαλη και Ντέμη Νικολαΐδη.

Το θέμα, πάντως, δεν είναι τι έγινε, αλλά πώς διαμορφώνονται πλέον οι συσχετισμοί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Εκεί, άλλωστε, παίζεται το παιχνίδι. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει πλέον απόλυτη ισορροπία μεταξύ Βορρά και Νότου. Ότι γίνεται πλέον 8-8 το σκορ.

Είναι, όμως, έτσι; Προφανώς και ανατρέπεται κάθε ισορροπία. Απλά είναι τα πράγματα.

Με τον Λυσάνδρου αντιπρόεδρο, ο Ευάγγελος Γραμμένος θα έχει πρόβλημα να περάσει όσα θέλει. Μέχρι τώρα είχε ουσιαστικά απέναντι μόνο τον Ολυμπιακό των δύο ψήφων. Τώρα έχει 8 στο πλευρό του παράγοντα που διαδέχθηκε τον Μπαταγιάννη. Και, βέβαια, υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα που θα τη βρει μπροστά του. Έστω και αν δεν χρειαστεί να ταξιδέψει στα… Γρεβενά.

Ανοίγει ο φάκελος Κουπτσίδη
Στην πιάτσα θεωρείται βέβαιη η έναρξη της συζήτησης για την επιστροφή στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δημοσθένη Κουπτσίδη. Από τη στιγμή που αθωώθηκε, ο άλλοτε νομάρχης Γρεβενών κίνησε γη και ουρανό για να γυρίσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Πανίδης, ο 8ος στο μπλοκ του Βορρά. Αν επιστρέψει ο Κουπτσίδης, τότε όλα γυρίζουν τούμπα. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιος να ανοίξει το θέμα. Τώρα, όμως, όλο και κάποιος θα αυξήσει την πίεση και σε μία ψηφοφορία, όλα θα κριθούν από τον Τάκη Αγραφιώτη. Τι λέτε ότι θα ψηφίσει;

Στο σημάδι ο Κούγιας
Πάμε τώρα και στη Σούπερ Λίγκα. Είπε πολλά ο Αλέξης Κούγιας και στην προχθεσινή συνεδρίαση. Αναρωτιέμαι, θα τον αφήσουν να παρεβρεθεί σε άλλη συνεδρίαση; Κάποιοι πήραν από χθες την πρωτοβουλία και επικοινώνησαν με παράγοντες της διοργανώτριας. Τους έθεσαν το ερώτημα κατά πόσο νομιμοποιείται η παρουσία του Κούγια στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Οπότε θα έχουμε θέμα κι εκεί.

Κριτήριο οι διαιτητές
Αν και η οδηγία της ΦΙΦΑ είναι σαφής και απαγορεύει στους παράγοντες να ασχολούνται με τη διαιτησία, κάτι μου λέει ότι ένα – δύο παλικάρια, από τα νέα πουλέν, θα περάσουν δύσκολες ώρες. Διότι τους βλέπουν με μισό μάτι και στο Μαρούσι και στον Πειραιά.

Χαίρετε!