ΑΕΚ-Τσατάλης: «Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους…»

Συντάκτης: Share:

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών και προφανώς, δεν έχει διακινήσει απολύτως τίποτα από υλικό, όσον αφορά αυτούς που βανδάλισαν την Αγιά Σοφιά, τοποθετήθηκε ο Τάσος Τσατάλης.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, τόνισε πως ότι υλικό έχει δημοσιευτεί, είναι από αυτούς που προχώρησαν στους βανδαλισμούς και πρόσθεσε πως το κλαμπ θα αντιμετωπίσει τις άσχημες συμπεριφορές αυτών που έβγαιναν με καθίσματα από το γήπεδο και προφανώς όλων αυτών που προκάλεσαν φθορές.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

«Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους…

Η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί με το να αναδείξει οτιδήποτε από το χθεσινό ματς στο γήπεδο μας. Δεν έχει προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε για δημιουργία εντυπώσεων.

Ούτε έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών. Βασικά δεν έχουμε επιχειρήσει τίποτα απολύτως για οτιδήποτε σε επίπεδο εντυπώσεων για το χθεσινό βράδυ στην Φιλαδέλφεια.

Εκτός από την ανάδειξη της δικής μας θετικής συνεισφοράς. Οτιδήποτε έχει δει το φως της δημοσιότητας κι έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια για χθες βράδυ, έχει προκύψει δυστυχώς από δημοσιεύσεις των ιδίων των αρνητικών πρωταγωνιστών.

Πριν την έναρξη και μετά το ματς. Οτιδήποτε έχει σχολιαστεί αρνητικά βασίζεται αποκλειστικά σε οπτικό υλικό που ανάρτησαν οι ίδιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει απολύτως τίποτα.

Από κει και πέρα όταν εμείς έχουμε εμφανιστεί κάθετοι στην αντιμετώπιση άσχημων συμπεριφορών από δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο μας κι όχι χωρίς κόστος σε ότι αφορά το εντός μας, είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε το ίδιο και για εκείνους τους οποίους είδαμε έκπληκτοι να βγαίνουν παρέλαση με καθίσματα από την OPAP Arena στα χέρια ως τρόπαια. Αυτό αφορούσε και η μοναδική μας τοποθέτηση για το ζήτημα.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά που εμπίπτουν μάλιστα και σε συγκεκριμένες προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Έχουμε ανεβάσει πρώτα απ όλα τον πήχη τόσο ψηλά όσο δεν πάει στην προσδοκία και την απαίτηση για την συμπεριφορά εμάς των ιδίων στο Σπίτι Μας.

Αυτονόητα το ίδιο ισχύει γενικώς για τα ματς που φιλοξενεί το καλύτερο γήπεδο της χώρας, άσχετα με το ποιες ομάδες τυχαίνει να αγωνίζονται».