Αγγελόπουλος: «Το 90-95% των εκκρεμοτήτων έχουν τακτοποιηθεί, η ευθύνη φέτος βαραίνει εμένα»

Συντάκτης: Share:

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν τους «κιτρινόμαυρους», έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, και έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η συνέντευξη έρχεται 3 χρόνια μετά την συνέντευξη που είχαμε κάνει με τον κόσμο. Μου αρέσει η επικοινωνία αυτή. Είχαμε αναφερθεί στους δύσκολους καιρούς που ήμασταν και είχαμε πει καθαρά ότι περνούσαμε δύσκολα οικονομικά. Έχουμε μια κρίση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ο Κωστής Ζομπανάκης αποχώρησε από το Ρέθυμνο. Άρης και ΠΑΟΚ συνέχιζαν με διοικήσεις πρωτοδικείου. Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον εμείς δεν κρυφτήκαμε και είπαμε ότι θα τα καταφέρουμε. 3 χρόνια μετά είμαστε εδώ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις μας. Είμαστε πολύ καλύτερα απ’ ότι είμασταν τότε. Έχει μπει πολύ νερό στ’ αυλάκι. Το 95% των προβλημάτων έχει λυθεί και έχουμε καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον».

Για το πότε τελειώνει η ΑΕΚ με τα μπαν και τις οικονομικές εκκρεμότητες: «Το 90-95% έχει τακτοποιηθεί, έχει κλείσει. Άρα σε αυτό το κομμάτι η απάντηση είναι εύκολη. Για να έχουμε καλύτερη εικόνα δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το αναλύσουμε τώρα. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πώς προκύπτουν αυτά τα θέματα και πώς προέκυψαν οι οφειλές. Είχαμε σηκώσει την κόκκινη σημαία λόγω κορωνοϊού. Εκείνη την εποχή είχαμε τον κόβιντ και τα πενιχρά μας έσοδα είχαν καταβαραθρωθεί. Έχουμε αναλάβει μια σημαντική επένδυση που δεν μπορούσε να περιμένει. Είχαμε δώσει πολλά εκατομμύρια για το γήπεδο και ταυτόχρονα χρηματοδοτήσαμε μια νέα διοργάνωση. Είμαστε η μόνη ομάδα που χρηματοδότησε με 2,5 εκατομμύρια συνολικά το Final 4 και το Final 8. Έχουμε επενδύσει στο γήπεδο και σε δύο διεθνείς διοργανώσεις που μόνο η ΑΕΚ έχει κάνει. Το μεγαλύτερο μέρος έχει τακτοποιηθεί και ένα κομμάτι θα κλείσει τους επόμενους μήνες».