Αγωνία για την τροπολογία, ενόψει αδειοδότησης

Συντάκτης: Share:

Η διαδικασία εκπλήρωσης των οικονομικών κριτηρίων στον φάκελο αδειοδότησης του Ηρακλή έχει “παγώσει” – ουσιαστικά – καθώς οι παράγοντες της ΠΑΕ αναμένουν κάποια οριστική και θετική εξέλιξη στο θέμα της θεσμικής προάσπισης των οικονομικών της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι φυσικό και επόμενο να μην μπορέσουν να ρυθμίσουν τις τεράστιας έκτασης εκκρεμότητες, που έχει δημιουργήσει το καθεστώς Παπαθανασάκη, με την απόρριψη του φακέλου να θεωρείται δεδομένη.

Αυτό θα σημάνει την επιβολή αγωνιστικών κυρώσεων και περιορισμών, με συνέπεια να καταστεί εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολη η προοπτική πρωταθλητισμού και ανόδου και για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά στο θέμα της αδειοδότησης και για αυτό στη Μίκρα, αλλά και στη Φιλαδέλφεια, αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης με την τροπολογία.

Έλασσον ζήτημα η τροπολογία και οι ενστάσεις

Αντιθέτως με την υπόθεση της τροπολογίας και της αδειοδότησης, το ζήτημα, που δημιουργήθηκε με την εγγυητική επιταγή δεν συγκαταλέγεται στα πρώτης γραμμής για τη Μίκρα. Θεωρούν ότι το “ελέγχουν”, θα παρακολουθήσουν την εξέτασή του από την ΕΕΑ κατά την προσεχή συνεδρίασή της (Πέμπτη 14/3), και δεν θεωρούν ότι κινδυνεύουν από σημαντικές κυρώσεις εξαιτίας της συγκεκριμένης εκκρεμότητας, ούτε καν μέσω των όποιων ενστάσεων κατατεθούν από ομάδες της Football League…