Δεν θα βρίσκεται στη Πολωνία ο Πετρούνιας

Συντάκτης: Share:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν θα βρίσκεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που θα γίνει στο Στσέτσιν της Πολωνίας,  ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης έπειτα από την επέμβαση στον αριστερό ώμο.

Απών από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Στσέτσιν θα είναι ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση του περασμένου Νοεμβρίου στον αριστερό ώμο και προετοιμάζεται με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου στην Στουτγάρδη, όπου θα διεκδικήσει το μετάλλιο και την Ολυμπιακή πρόκριση.

Παρόλα αυτά, στην κατηγορία ανδρών, οι Νίκος Ηλιόπουλος και Αντώνης Τανταλίδης θα αγωνιστούν και στα έξι όργανα (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), οι Νίκος Κρανίτης και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης θα δοκιμαστούν στο έδαφος, ενώ ο Γιώργος Χατζηευσταθίου θα δείξει τις δυνάμεις του στον πλάγιο ίππο.

Στην κατηγορία γυναικών, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Αργυρώ Αφράτη, Ελβίρα Κατσάλη και Ιωάννα Ξουλόγη, που έχουν δηλωθεί και στα τέσσερα όργανα του σύνθετου ατομικού (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος).