Πήγαν να κλέψουν το σπίτι του Ζαμπίδη και την “πάτησαν” δυο νεαροί!

Συντάκτης: Share:

Κακή… επιλογή φαίνεται πως έκαναν δύο ανήλικοι διαρρήκτες,  που αποφάσισαν να ληστέψουν μια μονοκατοικία αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωταθλητή του kick boxing, Μιχάλξ Ζαμπίδη, καθώς ο στόχος τους ήταν τελικά το… σπίτι του. Ο ίδιος επέστρεφε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής όταν βρήκε τον έναν από τους δύο δράστες να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρεται να είπε στον δράστη που προσπάθησε να φύγει «και να φύγεις θα τρέξω να σε πιάσω, έχε υπόψη σου και θα σε χτυπήσω κιόλας».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είναι 17 ετών με 17 συλλήψεις για παρόμοιες υποθέσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όταν έφτασε στο σπίτι του την περασμένη Κυριακή, ο πρωταθλητή του kick boxing είδε τον νεαρό να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του. «Τι κάνεις εδώ;» φέρεται να του είπε. «Τίποτα, κάτι γνωστοί μου μένουν στο σπίτι» φέρεται να απάντησε ο επίδοξος διαρρήκτης.

«Μένουν κάτι γνωστοί σου και πηδάς από τις μάντρες;» ρώτησε τότε ο Ζαμπίδης. Όταν ο νεαρός δράστης κατάλαβε πως το σπίτι ανήκε στον ίδιο, προσπάθησε να φύγει, χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο πρόλαβε να ειδοποιήσει συνεργό του να φύγει. Ο συνεργός του, στη συνέχεια, συνελήφθη.