Στη Βουδαπέστη η Εθνική πινγκ-πονγκ

Συντάκτης: Share:

Η Ουγγαρία θα ανοίξει τον Ιανουάριο  το πρόγραμμα του World Tour της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) για το 2019 και η Ελλάδα αναμένεται να δώσει το «παρών» με μεγάλη αποστολή. 

Από τις 15 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα γίνει στη Βουδαπέστη το ουγγρικό open, το οποίο είναι στη δεύτερη κατηγορία αξιολόγησης και παραδοσιακά συγκεντρώνει όλες τις δυνάμεις του αθλήματος.

Από ελληνικής πλευράς έχουν δηλώσει συμμετοχή επτά μέλη των εθνικών ομάδων και πρόκειται για τους : Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο, Καλλίνικο Κρεάνγκα, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, Κωνσταντίνο Αγγελάκη, ενώ από πλευράς γυναικών η Κατερίνα Τόλιου και η Κωνσταντίνα Παρίδη.

Το πρόγραμμα στα τουρνουά της I.T.T.F. για τον νέο χρόνο περιλαμβάνει 6 World Tour Platinum και 6 World Tour. Το open της Ουγγαρίας μάλιστα, αφορά σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

Για τη Βουδαπέστη έχουν δηλώσει 218 αθλητές και 154 αθλήτριες απ’ όλες τις ηπείρους. Τα αγωνίσματα, στα οποία θα μετάσχουν, είναι το απλό σε άνδρες και γυναίκες, το διπλό σε άνδρες και γυναίκες και το διπλό μικτό. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο έχει εισαχθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και θα εμφανιστεί στο Τόκιο το 2020.