Υπέγραψε στην Ferrari ο γιός του Σουμάχερ!

Συντάκτης: Share:

Στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari ανήκει και επίσημα ο 19χρονος Μικ Σουμάχερ.

Μάλιστα, η Ιταλική ομάδα της Formula 1, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με τον γιό του “Σούμι”.

«H Aκαδημία Οδηγών της Ferrari γνωστοποιεί, ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον πρωταθλητή της Formula 3 για το 2018, Μικ Σουμάχερ. Ο Μικ, που θα τρέξει το 2019 στο πρωτάθλημα Formula 2 της FIA, θα αποτελέσει από την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους συναδέλφους του οδηγούς της Ακαδημίας μέρος των δραστηριοτήτων προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Ο Μικ Σουμάχερ, δήλωσε και αυτός με την σειρά του: «Είμαι τρισευτυχισμένος, επειδή ήρθε η Ferrari σε συνεργασία μαζί μου και το μέλλον μου στα μηχανοκίνητα αθλήματα θα είναι κόκκινο ως μέρος της Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari, όπως επίσης της οικογένειας της Scuderia Ferrari. Αυτό είναι άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και μπορώ μόνον να ωφεληθώ από την τεράστια τεχνογνωσία, που είναι συσσωρευμένη εκεί. Θα κάνω τα πάντα, για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου για τη Formula 1. Είναι προφανές, ότι η Ferrari έχει από τη γέννησή μου μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στις καρδιές  της οικογένειάς μου, γι αυτό χαίρομαι και σε προσωπικό επίπεδο για αυτό το βήμα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου, οι οποίοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν όλον τον καιρό, για να φτάσω σε αυτό το σημείο».