Άλλοι είχαν το κίνητρο κι άλλοι το μυαλό τους αλλού

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πριν από το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακού, θεωρούνταν ως δεδομένο… α) ότι οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα με το βαθμολογικό κίνητρο, β) ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιζαν με πολλές αλλαγές.

Το τελευταίο βέβαια ήταν αρκετά… επικίνδυνο για τους Κιτρινόμαυρους μιας και αυτοί που θα έπαιρναν τις ευκαιρίες τους στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τις αρπάξουν κι ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ. Το… κίνητρο που επικράτησε λοιπόν χθες στο Χαριλάου ήταν το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτή την εικόνα είχαν οι δύο ομάδες και, επί της ουσίας, μπορεί να μη αποδόθηκε δικαιοσύνη (το ματς ήταν για Χ), αλλά από τη στιγμή που έφυγε από εκεί, θα πήγαινε προς το 2, όπερ και εγένετο.

Το τι φταίει στον Άρη, καλούνται να το βρουν οι εκ των έσω. Για ποιον ή ποιους λόγους παρουσίασε τη χθεσινή εικόνα. Έπαιξαν το ρόλο τους και οι απουσίες, αλλά, ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο ματς, δεν μπορείς να μιλάς για απόντες. Ήταν λες κι άλλη ομάδα καιγόταν για τους βαθμούς κι άλλη για να τελειώνει και να φύγει διακοπές.

Στην Τούμπα, προπονητής και παίκτες καλούνται να το “γυρίσουν”. Και πλέον είναι υποχρεωμένη γιατί αλλιώς η Ευρώπη θα κάνει… φτερά.