Αντετοκούνμπο: «Θρύλος ο Ντοκ Ρίβερς, ελπίζω να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί» – VIDEO

Συντάκτης: Share:

Ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Ντοκ Ρίβερς δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Πέλικανς.

«Ο Ντοκ Ρίβερς είναι ένας θρύλος. Έχει μια σπουδαία αύρα, από την πρώτη στιγμή αυτό που μας είπε για την υπευθυνότητα που πρέπει να έχουμε και την ενότητα που χρειαζόμαστε. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Έχουμε πέντε δύσκολα παιχνίδια στη Δύση μπροστά μας και δεν περιμένω ότι από την πρώτη στιγμή θα μας οδηγήσει σε σερί νικών. Θα χρειαστεί χρόνος, θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, στην επίθεση, στην καθημερινότητά μας, σε όλα. Όσο όμως είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», τόνισε ο Greek Freak.

«Το πρώτο παιχνίδι ΝΒΑ που είχα δει ήταν σε ένα Λέικερς-Σέλτικς με εκείνον προπονητή, στους τελικούς το 2008. Είχαμε μια παλιά τηλεόραση που έπρεπε να τη χτυπήσεις για να δουλέψει. Θυμάμαι τον Κόμπι, τον Πιρς, αλλά και τους προπονητές. Είναι ένας θρύλος στη λίγκα, έχει πετύχει μεγάλα πράγματα και ελπίζω να πετύχουμε μαζί. Έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα και θέλουμε να τα καταφέρουμε ξανά. Κι εκείνος το ίδιο, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ωραίο να έχεις έναν τέτοιο ηγέτη στα αποδυτήρια. Όμως υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι εκεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το πότε θα… προλάβουν οι Μπακς να μάθουν τη νέα φιλοσοφία του νέου προπονητή έχοντας μπροστά πέντε σερί ματς στη Δύση, είπε: «Κάποια μέρα, αν γίνω προπονητής, θα μπορώ να σας απαντήσω. Δεν ξέρω, υποθέτω πως κάθε ευκαιρία που θα έχουμε θα είναι σημαντική».

Τέλος, για το βραβείο που πήρε για την κοινωνική του προσφορά είπε: «Είναι πιο σημαντικό από όλα τα άλλα. Δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όσους βοήθησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαράια και την αδερφή της. Κέρδισα πολλά βραβεία, αλλά αυτό ήταν το πρώτο που η μητέρα μου έστειλε μήνυμα και μου λέει ‘καλή δουλειά, παιδί μου’».