ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κούγια: «Όταν μου βρίσεις τη μάνα, δεν υπάρχουν όρια για το πώς θα αντιδράσω»

Συντάκτης: Share:

Τη δική του απάντηση στα βίντεο που φαίνεται να μιλά υβριστικά σε αστυνομικούς και παράγοντες του Παναργειακού έδωσε ο Αλέξης Κούγιας. «Όταν μου βρίσεις τη μάνα, δεν υπάρχουν όρια για το πώς θα αντιδράσω», είπε μεταξύ άλλων ο παραιτηθείς πρόεδρος της Κορίνθου, ενώ έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια με την εγκληματική οργάνωση που πολεμά.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Αργά το βράδυ μου απέστειλαν τα βίντεο από το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχα απέναντι σε 3 αλήτες που εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν σύμβουλοι του Παναργειακού, οι οποίοι συνοδεύονταν από έναν μπράβο και το βίντεο για την λεκτική μου αντιπαράθεση με τον διοικητή της αστυνομίας Κορίνθου.

Αυτοί οι αλήτες που ανέβασαν τα βίντεο με πρώτο κ καλύτερο το μεγαλύτερο λαμόγιο και εκβιαστή της ελληνικής δημοσιογραφίας τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά και το άλλο λαμόγιο και εκβιαστή -που τον έχει για τα θελήματα του ο Μελισσανίδης- φαίνεται ότι όταν σου βρίζουν τη μάνα που σε έφερε στη ζωή θα πρέπει κατά αυτούς να γυρίζεις την πλάτη και να λες και ευχαριστώ!

Για αυτό στη ζωή τους είναι έτσι ξεφτιλισμένοι και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην κοινωνία που τους βλέπει, τους διαβάζει, τους ακούει και φτύνει!

Το δικό μου σύστημα αξιών όταν μου βρίσεις τη μάνα, αν δε μου ζητήσεις αμέσως συγγνώμη, δεν υπάρχουν όρια για το πώς θα αντιδράσω γιατί στη μάνα μας και τον πατέρα μας οφείλουμε τα πάντα και όποιος δυσφημίσει τη μνήμη τους θα πρέπει να πληρώσει!

· Όσον αφορά το επεισόδιο με τον διοικητή της αστυνομίας Κορίνθου όπως προκύπτει και από το βίντεο οφείλεται στο ότι δεν συνέλαβε αυτόν τον μπράβο που είχαν αυτά τα 3 καθάρματα που έβρισαν την μάνα μου μαζί τους.

Ο ένας μάλιστα από αυτούς -όπως έμαθα εκ των υστέρων- είναι ο Τσόδρας, ο πιο στενός συνεργάτης του Μητρόπουλου την εποχή της παράγκας.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι εγώ δεν μεγάλωσα στο κολέγιο του Ήτον αλλά στην Πετρούπολη και μέσα στα γήπεδα και ότι υπάρχει ο Αλέξης Κούγιας των δικαστηρίων που διδάσκει γνώση και ήθος και κύρος και ο Αλέξης Κούγιας των γηπέδων που δε φοβάται να τα βάλει με την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση και τον λαθρέμπορο τον χρηματοδότη της. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια!!!

• Επικοινώνησα με τον κύριο Γιώργο Τριαντάφυλλο και συγκάλεσα έκτακτη γενική συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος για την Πέμπτη 21/3 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου με θέματα ημερήσιας διατάξεως:

Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη Νέου προέδρου και ΔΣ».