Απάντησε χωρίς να… απαντήσει ο Τερίμ για την κόκκινη του Γεντβάι!

Συντάκτης: Share:

Η πλευρά του Παναθηναϊκού δημιούργησε από την αρχή του αγώνα κλίμα για τον διαιτητή. Έναν κακό διαιτητή από τα Σκόπια, ο οποίος πάντως σε καμία των περιπτώσεων δεν αδίκησε τους πράσινους, αλλά έτσι λέει η επικοινωνία.

Μάλιστα μία απόφαση που ενδεχομένως να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η μη αποβολή του Γεντβάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Η οποία μετατράπηκε σε… κάρτα στον Μορόν. Προφανώς, άλλο ματς με τον Παναθηναϊκό να παίζει με δέκα, ενώ ο Γεντβάι ήταν εκείνος που έβγαλε την μπάλα στην γραμμή, στην κεφαλιά του Ανσαριφάρντ, με το σκορ στο 1-0.

Το… τροπάριο της διαιτησίας συνεχίστηκε και από τον Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: “Έχει τρεις κίτρινες στα πρώτα δέκα λεπτά. Γενικά είτε κερδίζω είτε χάνεις δεν μ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημά μας αξίζει καλύτερους διαιτητές. Οι διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν τα σωστά”.

Βέβαια, ρωτήθηκε και για τη φάση του Γεντβάι, δίνοντας μία απάντηση που κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε:

“Εγώ θέλω δίκαιες αποφάσεις για όλες τις πλευρές. Οχι μόνο οι κόκκινες, Μία κίτρινη, ένα πλάγιο είναι σημαντικά μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να δοθεί πάντα το σωστό για όλους”.

Τα συμπεράσματα δικά σας…