Απέκτησε ταυτότητα, αρχή, μέση και τέλος

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι υψηλής δυσκολίας, ο Άρης ανταποκρίθηκε και μάλιστα… περίφημα. Μετά το ΠΑΟΚ, οι Κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση και απέναντι στην ΑΕΚ.

Και μπορεί να μην κέρδισαν το παιχνίδι, ωστόσο το τελικό 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που από τη μία προφανώς και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ με βάση την εικόνα του ματς, αν μία ομάδα άξιζε το γκολ, αυτή ήταν σίγουρα ο Άρης.

Συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, ορθή τακτική προσέγγιση, ένας Άρης με μέταλλο και συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία. Με αρχή, μέση και τέλος, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Σίγουρα, χώρος και χρόνος για θριαμβολογίες δεν υπάρχει, καθώς τα όποια αγωνιστικά ζητήματα υπάρχουν, ακόμη δεν έχουν λυθεί. Ωστόσο πλέον έχεις κάτι να περιμένεις.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Άρης απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι τέτοιου είδους παιχνίδια, με τον χαρακτήρα του ντέρμπι, μπορεί να τα παίξει, να τα κερδίσει κιόλας και να έχει πειστικές εμφανίσεις ουσίας, που σαφώς βοηθούν την ψυχολογία και δίνουν ηρεμία και χρόνο για βελτίωση.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου χθες απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποκτά μέταλλο και πως πλέον σου δίνει την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα. Και ταυτόχρονο πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό της το προηγούμενο διάστημα χάνοντας παιχνίδια και βαθμούς στο πρωτάθλημα με ατυχία, αλλά και αγωνιστική αφέλεια.

Σίγουρα ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Ούτε ήρθε η πρόκριση στο Κύπελλο, ούτε πέτυχε κάτι ακόμη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα όμως ο Άρης έστειλε μηνύματα τα οποία θα πρέπει να συνεχίσει να… στέλνει και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο.

Όσο για το, σχεδόν, εξωαγωνιστικό. Αξίζει αυτή η ομάδα να ενισχυθεί, να γεμίσει το ρόστερ της με ποιότητα, να καλύψει τα κενά της. Ο λόγος στη διοίκηση…