Από τα λόγια στις πράξεις…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στις κουβέντες που έγιναν μεταξύ Καρυπίδη, Διαμαντόπουλου και Παντελίδη, κατέστη σαφές, πως επιθυμία του προπονητή του Άρη είναι να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τους νέους παίκτες «κορμού».

Τις μεταγραφές δηλαδή που θα έρθουν για να πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Παντελίδης τους θέλει από νωρίς για τους «βάλει» στην ομάδα. Συμφώνησαν λοιπόν να γίνει αυτή η προσπάθεια. Δίχως ωστόσο να προχωρήσει το κλαμπ σε βιαστικές συμφωνίες, αλλά σε κινήσεις ουσίας.

Τα παραπάνω βγήκαν προς τα έξω, επικοινωνήθηκαν στον κόσμο του Άρη, με το ρίσκο να εκτεθούν οι άνθρωποι που προΐστανται του αγωνιστικού σχεδιασμού. Λόγια δηλαδή κι απέμεναν οι πράξεις.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Βρισκόμαστε στις 2 Ιουνίου, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ο Άρης έχει ήδη προσθέσει δύο βασικά κομμάτια του αγωνιστικού τμήματος, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έχει συμφωνήσει (εδώ και καιρό) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν (επιτέλους το παραδέχθηκε και δημόσια), ο οποίος την Τρίτη (4/6) θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο Σουηδός θα είναι το δεξί μπακ τη νέα σεζόν. Σήμερα (2/6) έγινε γνωστό ότι οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν τα χέρια και με τον Λερίν Ντουάρτε, που επίσης έρχεται τις προσεχείς ημέρες στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές. Ο box to box μέσος, που αποτελούσε διακαή πόθο του Σάββα Παντελίδη. Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, με μία μικρή επιφύλαξη για τον Σούντγκρεν, μήπως και τελικά τον «ψήσει» η ΑΙΚ να παίξει προκριματικά Champions League.

Ένα μήνα πριν φύγει η ομάδα για την Ολλανδία, ο Άρης θέλει να κάνει ακόμη τρεις μεταγραφές. Στόπερ, εξτρέμ και φορ. Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων έχουν μπροστά τους σχεδόν 30 ημέρες για να τους «κλείσουν», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά προχωρημένες. Και με τα πρώτα δείγματα γραφής δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο για να μην το πιστέψουμε.