Sfina TV

Από τις πολύ χρήσιμες επαγγελματικές νίκες

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Άρης ήθελε δύο πράγματα από το χθεσινό παιχνίδι με την Κηφισιά. Από τη μία, φυσικά να το κερδίσει και από την άλλη να γίνει η απαραίτητη διαχείριση με τους παίκτες, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι ήδη επιβαρυμένοι ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να μοιραστεί ο χρόνος. Κρίνοντας από το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη των Κιτρινόμαυρων, αποστολή εξετελέσθη.

Ένας Άρης με πολλές αλλαγές, με μία σύνθεση που δύσκολα θα δούμε ξανά σε παιχνίδι, κατάφερε, έστω και με σχετικά μέτρια εμφάνιση, να πάρει αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση. Όπως συνηθίζουμε να λέμε τα τελευταία χρόνια μια καθαρά «επαγγελματική» νίκη. Δηλαδή έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το ματς και να μην έχει απώλειες.

Τι μπορεί και τι πρέπει να κρατήσει ο Άρης από το χθεσινό παιχνίδι; Γιάννης Φετφατζίδης. Σκόραρε ξανά στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Άρη και πάλι, έπειτα από σχεδόν 3,5 χρόνια. Ο ανέτοιμος για ολόκληρο παιχνίδι «Φέτφα» έδειξε πως με την ποιότητά του και χωρίς να κάνει πολλά πράγματα μπορεί να κρίνει ένα ματς. Κι αυτό έκανε χθες.

Από εκεί και πέρα, παίκτες όπως οι Μορόν και Νταρίντα, πήραν πολύτιμες ανάσες παίζοντας ως αλλαγές, ο Σουλεϊμάνοφ βγήκε σχετικά νωρίς για τον ίδιο λόγο. Αν βόλευε το ματς, το ίδιο θα γινόταν και με τον Οντουμπάτζο.

Τρίτο και τελευταίο; Η εξέλιξη του αγώνα θα πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον, σε ματς όπως αυτό με την Κηφισιά, μακριά από το Χαριλάου. Ο Άρης πρέπει να τα κερδίζει… επαγγελματικά, αν θέλει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και να μπει ξανά στο κόλπο της τετράδας.