ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: O ΠΑΟΚ έτρωγε σίδερα, η ΑΕΚ έπαιζε… τελικό Τσάμπιονς Λιγκ!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Αυτά τα ματς, όπως το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όχι στο πρώτο, είναι μέσα στο πετσί αυτών που θέλουν να βλέπουν ντέρμπι με πίεση, κλωτσιές, δύναμη, αντοχή, νεύρα, εμένα πάντως το δεύτερο ημίχρονο με κράτησε καρφωμένο στην εικόνα, γιατί γούσταρα παιχνίδι!

Υο πρώτο ημίχρονο ήταν “ανάλατη σούπα”, δεν είδαμε τίποτα και φοβηθήκαμε ότι μπορεί να είναι έτσι μέχρι το τέλος, αλλά μόλις μπήκε το γκολ του Βιεϊρίνια, όλα άλλαξαν!

Είδαμε πολλές δυνατές μονομαχίες, ένα ΠΑΟΚ που έτρωγε σίδερα, δεν καταλάβαινε τίποτα, σε όλες τις γραμμές του, με ηγέτη τον Βιεϊρίνια και μια ΑΕΚ που πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι, σα να έπαιζε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που προσωπικά δεν το παρεξηγώ…

Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και έτσι έπρεπε να παίξει, άλλωστε δεν πήρε φέτος κανένα ντέρμπι κι αυτή, έχει μόλις 2 βαθμούς στα ντέρμπι και δεν θα έπαιζε με κατεβασμένα χέρια.

Δεν μπορεί όμως να πέφτουν μέσα στην περιοχή συνεχώς οι παίκτες της και να ζητάνε πέναλτι, γιατί στο τέλος έγιναν γραφικοί.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια, ήταν δυνατός, αποφασιστικός, ατσάλι, όπως πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια για να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες της εξάδας θα τον παίζουν σα να αγωνίζονται τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σήμερα η ΑΕΚ…

 

Scroll Up