Άλλαξε η ψυχολογία με την επιστροφή των 7 βαθμών! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Άλλαξε η ψυχολογία με την επιστροφή των 7 βαθμών! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την κατάκτηση πρωταθλήματος, βασιζόμενος στα ψέμματα της πολυιδιοκτησίας, στην προπαγάνδα και φυσικά στην καταρράκωση της ψυχολογίας του ΠΑΟΚ, με τον οποίο βρισκόταν ακριβώς στην ίδια θέση, με την Ξάνθη ακριβώς από πίσω, όταν άρχισε να στήνεται το “έργο” της δήθεν πολυιδιοκτησίας, μέχρι να φτάσουμε στο CAS, που έριξε ένα ηχηρό ράπισμα στους ψεύτες και λασπολόγους…

Κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, βασιζόμενος στην ψυχολογία, στην απογοήτευση του αντιπάλου και αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος της καταγγελίας, γιατί θα έπρεπε να κάνει φασαρία, αφού δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο μέσα στο Καραϊσκάκη.

Από τότε άρχισαν να λένε ψέμματα, από το κανάλι ΟΝΕ, ιδιοκτησίας Μαρινάκη. Αλήθεια, ο Σαββίδης δεν θα κάνει μήνυση στα κανάλια και τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τα σάιτ που μετέδιδαν ψευδείς ειδήσεις σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια;

Όπως και νάχει, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν “βαριά πόδια” όλο αυτό το διάστημα και χτες στον Πειραιά, μέσα στο “σπίτι” του Ολυμπιακού, έπαιξαν σα να έχουν απελευθερωθεί από ένα βάρος, όπως οι φυλακισμένοι που κυκλοφορούν με αλυσίδες και όταν κερδίζουν την ελευθερία τους, κυριολεκτικά πετάνε!

Αυτό έγινε χτες στο Φάληρο και οι παίκτες απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα, το καλύτερο ρόστερ, εάν είναι αλλαγμένοι από άγχη και… βάρη. Άντε γεια!

Scroll Up