ΑΝΑΛΥΣΗ: Από τον χτεσινό ΠΑΟΚ, αξίζει μόνο ένας! Οι άλλοι έχουν ημερομηνία λήξεως…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ΑΝΑΛΥΣΗ: Από τον χτεσινό ΠΑΟΚ, αξίζει μόνο ένας! Οι άλλοι έχουν ημερομηνία λήξεως...

Με “κρύο μυαλό” και αφού έγινε μια ανάλυση της εμφάνισης, της έλλειψης πάθους, ψυχής, δύναμης, έμπνευσης, τσαμπουκά, αγωνιστικής ανάπτυξης, έλλειψης όλων των παραπάνω στοιχείων που παρουσιάσθηκαν στον ΠΑΟΚ της Κυριακής και που οδήγησαν στην ήττα από τον Ολυμπιακό, το συμπέρασμα είναι ένα:

Από αυτόν τον ΠΑΟΚ που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο ματς-υποτίθεται της χρονιάς-εναντίον του Ολυμπιακού, δεν αξίζει κανένας, εκτός από τον… πρόεδρο!

Χωρίς πλάκα και χωρίς ίχνος γλειψίματος, γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν με ενδιαφέρει προσωπικά να δουλέψω σε γραφείο Τύπου καμιάς ομάδας ούτε να κάνω αβάντα σε προέδρους για προσωπικό όφελος. Και εξηγούμαι: Όταν βγαίνει ο Σαββίδης δυο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και λέει σε όλους ότι “εάν καλύψετε τη διαφορά των 7 βαθμών για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα εξηγηθώ ανάλογα (πριμ συμβολαίων κλπ)” και εμείς βλέπουμε αυτό το θέαμα  το βράδυ της Κυριακής, ε, τότε δεν αξίζετε να παίζετε στον ΠΑΟΚ, ούτε αυτός ο προπονητής αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας που έχει πρόεδρο τον Σαββίδη.

Έχει πληρώσει τους πάντες και τα πάντα και πολύ παραπάνω φυσικά, από την αξία τους, τρώνε ψωμί χρήσιμοι και άχρηστοι γλείφτες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις γύρω από τον ΠΑΟΚ, έχει βάλει 150 εκατομμύρια στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ είναι “ο Παράδεισος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών” και το θέαμα σε συνάδει με όλα αυτά, ούτε η παρουσία ορισμένων παικτών (και του κόουτς) μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος αξίζει, οι άλλοι όχι, αυτός που αποφασίζει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα στείλει σπίτι τους, είναι ο ίδιος ο πρόεδρος!

Επειδή οι υπάλληλοί του δεν του λένε τίποτα γιατί φοβούνται μην τους διώξει και μετά πού θα βρουν τα λεφτά που τους δίνει (;), ας λάβει υπόψη του ο Ιβάν Σαββίδης ότι εάν δεν αλλάξει πολλά στον σημερινό ΠΑΟΚ, του χρόνου (ένα χρόνο μεγαλύτεροι όλοι οι παίκτες) θα είναι χειρότερα τα πράγματα.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σήμερα στον ΠΑΟΚ “ξεζουμίστηκαν”, έφεραν τέσσερις τίτλους (ένα πρωτάθλημα, τρία κύπελλα), τους έκλεψαν άλλο ένα πρωτάθλημα και πλέον έχουν ημερομηνία λήξεως. Δεν μπορούν άλλο! Πρέπει να τους ευχαριστήσει ο ΠΑΟΚ και να τους αφήσει να βρουν αλλού το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας τους, αλλάζοντας το μέσο όρο ηλικίας, την νοοτροπία, αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας, με άλλο προπονητή, γιατί αυτός είναι “λίγος” για την ομάδα που θέλει να έχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Αυτές είναι οι πρωινές σκέψεις της Δευτέρας και μπορεί να επανέλθουμε…

Scroll Up