ΑΝΑΛΥΣΗ: Στην Τούμπα δεν μπορεί να κερδίσει τα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ! Γιατί, κόουτς;

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ένα ακόμη ντέρμπι δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ φέτος, αλλά το έχασε κιόλας και δυστυχώς ήταν το πιο σημαντικό για την φετινή χρονιά, είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσει φέτος…

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε στην έδρα του τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, έχασε από τον Ολυμπιακό και πήρε με δυσκολία το ματς με την ΑΕΚ. Στην έδρα που αποτελεί φόβητρο για όλους τους αντιπάλους, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει. Σε τέτοια ατμόσφαιρα όπως χτες, τους βετεράνους να ξεντύσεις και να βάλεις να παίξουν, πιο μεγάλο πάθος θα έδειχναν…

Άρα, υπάρχει ένα θέμα εδώ και πρέπει να αναρωτηθούμε: Τι φταίει κόουτς;

Μόνο ο Φερέιρα μπορεί να μας απαντήσει, αλλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ περιμέναμε να δούμε πάθος, δύναμη και DNA ΠΑΟΚ, δεν είδαμε τίποτε από αυτά, αλλά μια ομάδα άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αλλά και κουρασμένη, σα να είχε παίξει αυτή με την Άρσεναλ την Πέμπτη και όχι ο Ολυμπιακός!

Κάτι πρέπει να γίνει κύριε Φερέιρα, δεν είναι εικόνα ομάδας που θέλει να κερδίσει ντέρμπι αυτή που παρουσιάσατε και απογοητεύσατε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Παίκτες που δεν παίζουν, μπορεί να είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν! Το αποκλείετε να συμβαίνει; Το καλύτερο έμψυχο υλικό στην Ελλάδα έχει ο Δικέφαλος του Βορρά και δεν μπορεί να πάρει ο προπονητής το 100% της απόδοςη των παικτών.

Ποιος φταίει; Ο κόουτς ή οι παίκτες;

ΥΓ: Φτάνουν οι δημόσιες σχέσεις…

Scroll Up