Αναζητείται – επειγόντως – πυξίδα…

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Μπορεί η όλη κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί γύρω από το αύριο της εταιρικής και της αγωνιστικής ύπαρξης του Ηρακλή να μην είναι σαφής, αλλά εκείνο το οποίο είναι βέβαιο είναι ότι και η αδυναμία λήψης αποφάσεων από τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ την καθιστά ακόμη πιο συγκεχυμένη.

Μέχρι σήμερα, ο Τομ Παπαδόπουλος δεν έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά και αποφασιστικά σε καμία από τις κατευθύνσεις, οι οποίες ανοίγονται για την επόμενη μέρα του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου και αυτό, μόνο όφελος δεν προσφέρει προς το συμφέρον της ομάδας.

Στην ουσία των πραγμάτων, παρακολουθούμε μια κάποια βολιδοσκόπηση προθέσεων προς την πλευρά του Βόλου, μια καταμέτρηση δυναμικής ως προς την προοπτική συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, μία – θεωρητική επί του παρόντος – απόπειρα να διατηρηθούν τα αγωνιστική κεκτημένα και να μη χαθεί η παραμονή στην κατηγορία, ώστε να υπάρχει «πισινή» και μία… «θολή» σκέψη ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων θα πάμε για εταιρική επανεκκίνηση δίχως χρέη στη νέα Football League…

Όλα αυτά με λίγη… «γαρνιτούρα» αναζήτησης λύσης εταιρικής μεταβολής και για το επίπεδο της Super League 2, αλλά και με ενδιαφέρον σχετικά με το αν η αύξηση των ομάδων από 12 σε 14, θα αφορά – τελικά – στον «Γηραιό»…

Υπ’ αυτή τη λογική, όμως, δεν «πάει» η όλη ιστορία. Με τίποτε, πραγματικά. Απαιτούνται αποφάσεις, οι οποίες θα στηριχθούν, στην προοπτική να αποδώσουν αποτέλεσμα και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο και τη συνέχειά του.

Και, προς τούτο, απαιτείται – επειγόντως – η ανεύρεση και η χρήση… πυξίδας. Απαιτείται προσανατολισμός δράσης, τόσο από τον μεγαλομέτοχο, όσο και από τους άμεσους συνεργάτες του.

Όχι αύριο. Τώρα…

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up