Άντε, με το καλό και στα δικά μας!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το σημερινό blog εμπνέεται από τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ. Συμμερίζομαι την χαρά των φίλων της ΑΕΚ, των συναδέλφων στο ρεπορτάζ γιατί η αλήθεια είναι ότι καμία ομάδα στον κόσμο δεν θα ήθελε να περάσει αυτό που πέρασαν τα τελευταία 20 χρόνια μετά την καταστροφική απόφαση να γκρεμιστεί το «Νίκος Γκούμας».

Πριν αφιερώσω μια παράγραφο ακόμα σε μια ιστορική ημέρα όχι μόνο για την ίδια την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να σημειώσω το εξής. Όσο και αν έχουν γίνει μπάχαλο οι σχέσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν οι δυο πόλοι της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μήπως θέλετε να θυμηθείτε – θυμηθούμε τι ζούσαμε και τι βλέπαμε πριν το 2016 κάθε Κυριακή για καμιά 20αρια χρονάκια;

Με ότι και αν ακολούθησε στον τελικό στον Βόλο, με τον Κομίνη, με τις εκατέρωθεν διαφορές και ανακοινώσεις, με το στόρι με τις καρτέλες υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, εκτιμώ ότι μόνο με την ΑΕΚ μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη, αν κάτσουμε σε ένα τραπέζι. Με τους άλλους από δύσκολο έως απίθανο.

Θα παρακολουθήσω τηλεοπτικά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και θα έχω στο μυαλό μου μόνο το εξής : να έχουμε την υγειά μας, να είμαστε καλά για να ζήσουμε και εμείς κάτι ανάλογο το 2026, όταν – Θεού Θέλοντος και… κυβέρνησης επιτρέποντος – ενδεχομένως να είναι έτοιμη η Νέα Τούμπα. Είναι τεράστιο βήμα για κάθε ομάδα η δημιουργία νέου γηπέδου.

Υ.Γ : Ιδιοκτήτης ομάδας επιτίθεται κατά άλλης ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή παίζει σε γήπεδο που ανήκει στην ΕΟΕ, χτίστηκε με χρήματα που ένα μεγάλο μέρος τους προέρχονται από δάνεια χωρίς ρύθμιση και δεν πληρώνει και το ενοίκιο. Τι ζούμε ρε…