ΑΠΟΨΗ: Δυο φορές έπαθε “καταρράκτη” ο Μανούχος στο Καραϊσκάκη!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δυο είναι τα στοιχεία, στα οποία πρέπει να επικεντρώσουμε, εάν θέλουμε να συνεισφέρουμε σε “κάτι παραπάνω” που ζητάει ο φίλαθλος-αναγνώστης, σε σχέση με το χθεσινό αγώνα Ολυμπιακού-Άρη, στο οποίο νίκησε αυτός που κερδίζει συνήθως, ακόμη και εάν χρεαστεί να κρυφτεί σε ένα δοκάρι ο Μπουχαλάκης…

Το πρώτο είναι οι δυο φάσεις στην αρχή του αγώνα, στο 2′ με την κλωτσιά του Μπουχαλάκη στον Μαντσίνι, μετά από μια κεφαλιά που βρήκε σώμα και χέρι παίκτη του Ολυμπιακού και ο ρέφερι από την Αργολίδα, ονόματι Μανούχος, έπαθε “καταρράκτη” και δεν είδε τίποτα.

Ούτε στο VAR είδε ο Ολλανδός, που τον έφερε ο Κλάτενμπεργκ για έμπειρο και τον έβαλε μπροστά στα μόνιτορ, ενώ θα έπρεπε ενδεχομένως αυτός να σφυρίζει και ο Μανούχος να παίζει με το “ποντίκι” του υπολογιστή.

Στο 7′, άλλη μια φάση, ακόμη “χειρότερη”: Ο Λαλά σπρώχνει καθαρά μέσα στην περιοχή τον Τζέγκο, αυτός δεν σηκώνεται για κεφαλιά, ο Μανούχος παθαίνει δεύτερη φορά “καταρράκτη”, μεγαλύτερο και από της ιστορικής Έδεσσας, τη στιγμή που ο Ολλανδός VARίστας μάλλον έτρωγε τα σάντουιτς από το ντελίβερι και δεν έβλεπε.

Δυο φάσεις “κόκκινες”, στις οποίες μπορεί να απαντήσει ο Κλάτενμπεργκ, που σχολίασε προσφάτως παρόμοια φάση σε αγώνα της ΑΕΚ. Τώρα, τι θα πει άραγε;