ΑΠΟΨΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ: Κύριε Σαββίδη, αυτό περιμένει πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η ήττα από τον Ατρόμητο έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ να αρχίσουν να σκέφτονται ποια μπορεί να είναι η “επόμενη μέρα” για την ομάδα τους…

Κάνοντας μια ανάλυση της κατάστασης, όχι όσον αφορά στα αγωνιστικά, αλλά στη γενικότερη λειτουργία του ΠΑΟΚ, το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: Ο ΠΑΟΚ “στράβωσε” επειδή λείπει η κεφαλή!

Η απουσία του Ιβάν Σαββίδη είναι το πιο σημαντικό ντεζαβαντάζ του φετινού ΠΑΟΚ, γιατί ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι το “αφεντικό” και από μια δουλειά όταν λείπει το αφεντικό ΠΟΤΕ στην Ελλάδα δεν πάει καλά αυτή η δουλειά!

Έτσι λοιπόν, αυτό που περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική γράφοντάς το είναι ότι πρέπει να έρθει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη, για να διορθωθούν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ!

Να δουν οι παίκτες και οι υπάλληλοι με τους “παχυλούς” μισθούς το μάτι του να γυαλίζει και να αρχίσουν επιτέλους να δουλεύουν όπως πρέπει και όχι να “δουλεύουν” τον κόσμο.

Κύριε Σαββίδη, αυτό περιμένει πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ: Τον ερχομό του αφεντικού στη Θεσσαλονίκη!

Ο κορονοϊός είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά αυτοί που έχεις βάλει εδώ να διοικούν δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του ΠΑΟΚ, είναι πολύ “ΛΙΓΟΙ” πρόεδρε και κάνουν πάρτι όλοι οι αντίπαλοι με πρώτο τον Μαρινάκη και τους υπαλληλους του!

Ούτε το κανάλι σου, το ΟΡΕΝ, δεν παίζει ΠΑΟΚ! Το πρώτο κανάλι που είπε ότι θα πάρει πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός ενώ είχε πέντε βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ ήταν το… ΟΡΕΝ! Όχι το ΜΕΓΚΑ…

Όλα αυτά χρειάζονται διόρθωση, όπως και οι παίκτες-δημόσιοι υπάλληλοι, που πληρώνονται αδρά από τον ΠΑΟΚ με συμβόλαια εκατομμυρίων και δεν έχουν προσφέρει τίποτα, αλλά ούτε τους ενδιαφέρει να προσφέρουν, γιατί το μόνο που θέλουν, είναι να παίρνουν τα λεφτά του συμβολαίου τους.

Αυτά “θεραπεύονται” ΜΟΝΟ με παρουσία Ιβάν Σαββίδη! Με κανενός άλλου την παρουσία…