Ο ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ…;;; Ψεύτες, μέχρι την τελευταία μέρα τους!

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Share:

Για μια ακόμη φορά οι συριζαίοι πουλάνε «παπ(π)ά» στον ΠΑΟΚ! Έχω γράψει και παλαιότερα για τα παραμύθια τους προς τον λαό (κυρίως) του Δικεφάλου (διαβάστε εδώ για να μην τα επαναλαμβάνω).

Ασφαλώς, δεν είμαι ο μόνος στη χώρα που πιστεύει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν οι μεγαλύτεροι λαϊκιστές και ΨΕΥΤΕΣ που πέρασαν από την πολιτική ζωή του τόπου. Και άλλοι πολιτικοί πούλησαν ψευτιές προς τους πολίτες, αλλά σαν αυτούς, κανείς! Δεν θα αναλωθώ στα ψέματα, ένα προς ένα, αυτά τα έζησαν όλοι οι Έλληνες και στις αυριανές εκλογές θα απαντήσουν…

Ο ΠΑΟΚ είναι το θέμα μας.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Φάμελος δήλωσε ότι «τελείωσε το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας». Μέγα ψέμα. Προεγκρίθηκε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. ΠΡΟΕΓΚΡΙΘΗΚΕ! Καμία υπογραφή δεν μπήκε! Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη για να προχωρήσει το πρότζεκτ. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος…

Ακριβώς τον ίδιο «παπά» πουλάνε με την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ.

 

Θυμίζω τι γράφει η ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5.7.2019 παρουσία του Πρωθυπουργού ειδική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι συνεργασίες της ΕΡΤ με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Η ΕΡΤ προσφέρει στο ελληνικό κοινό δωρεάν πρόσβαση στο λαοφιλέστερο αθλητικό προϊόν. Μετά μάλιστα την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισαγωγή αγώνων play off και play on, το πρωτάθλημα της Super League 1 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Στη συνάντηση εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2. Επίσης, αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια τηλεόραση. Για όλες τις περιπτώσεις ζητήθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ, σε συνεδρίασή του μετά τις εκλογές, και πάντως έγκαιρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες».

 

Προσέξτε: Το Δελτίο Τύπου είναι του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Όχι της ΕΡΤ! Πολιτικό Δελτίο Τύπου του Παππά (όνομα και πράμα), είναι! Τι δεν καταλαβαίνεις ΠΑΟΚτσάκι μου;

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γράψουν διάφορα σχόλια (ιδιαίτερα αυτά της ΕΡΤ3 που δεν παράγουν έργο αλλά κάθονται από τους υπολογιστές του κρατικού καναλιού και σχολιάζουν όσα αντιτίθενται στο κυβερνών – ευτυχώς μέχρι αύριο Κυριακή – κόμμα τους), όμως η πραγματικότητα για τους νοήμονες είναι εμφανέστατη!

Η… Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε από τους τρεις υπουργούς που συμμετείχαν στην «ειδική σύσκεψη» στο Μαξίμου. Δηλαδή του Τσακαλώτου, του Παππά και της… άσχετης από μπάλα, Ζορμπά, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσο.

Προσέξτε την παράγραφο όπου αναφέρεται ότι για την  ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, «αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων»! Και αμέσως μετά ότι ζητήθηκε από την ΕΡΤ, «μετά τις εκλογές, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες»!

Από βδομάδα θα έχουμε νέα κυβέρνηση, κάτι που σημαίνει ότι Δρόσος και σία δεν θα υπάρχουν στην ΕΡΤ. Άρα, άλλοι θα διαχειριστούν τα θέματα των κρατικών καναλιών, μεταξύ των οποίων και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Super League και της Super League 2.

Προσέξατε, επίσης την παράγραφο που αναφέρει την «αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισαγωγή αγώνων play off και play on»! PLAY OFF και… PLAY ON! Τσακ ο διακόπτης στο OFF, τσακ στο ON! Τόσο πρόχειρη ανακοίνωση, των άσχετων με το άθλημα!

Και κάτι ακόμα, τα συριζαίϊκα Μέσα διέρρευσαν προς όλο το διαδίκτυο πως το τίμημα ανά έτος για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φτάνει τα… 10,5 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος! Ναι, αυτό διέδωσαν! Πιο ψέμα, πεθαίνεις! Δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο ούτε για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στα κανάλια των αντίστοιχων χωρών!

Τελευταία κυβερνητική εργάσιμη μέρα ήταν για τους συριζαίους η Παρασκευή και έκαναν ότι μπορούσαν να κατευνάσουν τα ΠΑΟΚτσάκια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Πολιτικοί απατεώνες, για πάντα!

Αύριο η απάντηση του λαού

 

ΥΓ. Σύντομα θα υπάρχει μια νέα συμφέρουσα πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ. Περισσότερα, δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή…

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up