Αυτονόητη και εξαιρετικά ωφέλιμη η παραμονή Περόνε

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Αυτονόητη και εξαιρετικά ωφέλιμη η παραμονή Περόνε

Ο Εμανουέλ Περόνε προγραμματίζει να ολοκληρώσει τη μακρά και διακεκριμένη ποδοσφαιρική καριέρα του πριν την αλλαγή του χρόνου, εκφράζοντας την επιθυμία να το πράξει, όσο φορά τη φανέλα της ομάδας με την οποία δέθηκε περισσότερο από όλες στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι αυτή αγωνίζεται στην τελευταία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, δηλώνει απολύτως διαθέσιμος να εξακολουθήσει να παραμένει δίπλα στον Ημίθεο, υπό διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ποδοσφαιριστή και εναπόκειται στους παράγοντες της ομάδας, το αν αυτό θα συμβεί.

Ουσιαστικά πρόκειται για αυτονόητες απαντήσεις και επιλογές, καθώς έχουμε να κάνουμε με μία σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, η οποία όχι μόνο τίμησε με το παραπάνω τον Σύλλογο, αλλά είναι προφανές ότι έχει πολλά να προσφέρει, παραμένοντας ενεργό στέλεχός του.

Η κατεύθυνση για τους «κυανόλευκους» παράγοντες (ξεκάθαρα ανεξαρτήτως με την κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα από την επόμενη περίοδο) είναι μονοδρομική και αφορά στην – απολύτως αναγκαία – προσθήκη του Αργεντινού στο στελεχιακό δυναμικό του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

Ο ρόλος, ο οποίος θα του ανατεθεί, αφορά σε συζήτηση μεταξύ της ομάδας και του «Μανώλη», ώστε αμφότερες οι πλευρές να καταλήξουν στη θέση, που θα είναι η καταλληλότερη για τον Αργεντινό, ώστε, μέσω της λειτουργίας του σε αυτή, να μεγιστοποιηθεί το όφελος και η χρησιμότητά του για την ομάδα.

Αυτονόητα πράγματα, που δεν απαιτούν και ιδιαίτερη περίσκεψη…

Scroll Up