Ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι πέσατε από τα σύννεφα…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εδώ και μέρες κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι παρά τη επιστολή της ΠΑΕ Άρης και, φυσικά, το αυτονόητο της παρουσίας ξένου διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ και οι συν αυτώ θα όριζαν Έλληνα.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως η φημολογία έπεσε «μέσα», αφού εκείνο που λεγόταν ήταν πως ένας εκ των Διαμαντόπουλου ή Μανούχου θα ήταν ο «εκλεκτός». Και τελικά Διαμαντόπουλος, όπως μάθαμε το πρωί με την ανακοίνωση στο σάιτ της ΕΠΟ.

Προφανώς για την ΚΕΔ (και όποιους άλλους μπορεί να παίρνουν μέρος στη διαδικασία… συμβουλευτικά), το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, ούτε συμμετέχουν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Μάλλον ζουν σε άλλη… διάσταση και δεν βλέπουν ή δεν ξέρουν ότι παίζουν η ομάδα που είναι δεύτερη σε βαθμούς μέσα στο γήπεδο με εκείνη που είναι τρίτη σε βαθμολογική συγκομιδή. Ενδεχομένως τα ανυπόγραφα κείμενα και οι επικοινωνιακές «ενστάσεις» να έπιασαν τόπο. Ή απλά να είναι Παρασκευή ή πιο σωστά Τετάρτη όταν και έγιναν οι ορισμοί.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή τύχη στον διαιτητή Διαμαντόπουλο, στους βοηθούς Μπουξμπάουμ, Τριανταφύλλου, στο τέταρτο Καραντώνη και στους VARίστες Ρούπερτι και Σαμοΐλη.