“Φωνάζει” για ενίσχυση ο Άρης – Κάποιοι κύκλοι ίσως και να έκλεισαν!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Σμύρνης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα Κιτρινόμαυρη κατεύθυνση. Χρειάζονται άμεσες διορθώσεις και δη αντανακλαστικά.

Ο χθεσινός Άρης ήταν κουραστικός. Σε χαμηλή ταχύτητα, χωρίς γρήγορη σκέψη, με έλλειψη καθαρού μυαλού και φαντασίας. Και η απουσία καθαρόαιμου φορ δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε το μη αναμενόμενο με την χρησιμοποίηση των Ματίγια και Σάσα στα χαφ, αλλά η έκπληξη αποδείχθηκε περισσότερο δυσάρεστη, παρά ευχάριστη. Η μετάβαση από τη μεσαία γραμμή προς την επίθεση παρέμεινε προβληματική και η έλλειψη ιδεών, αλλά κι ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την ατομική ενέργεια συνέδεσαν ένα κακό σκηνικό για τον Άρη χθες.

Προφανώς κι έχει γίνει πλέον κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι Κιτρινόμαυροι χρειάζονται ενίσχυση. Μεταγραφές, νέα πρόσωπα, φρέσκο αίμα. Προσέξτε όμως, Όχι κάνουμε για να πούμε ότι κάναμε, αλλά κινήσεις ουσίας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι σημαντικές. Λέγεται πάντως πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις…

ΥΓ: Ο κύκλος κάποιων ποδοσφαιριστών στον Άρη μοιάζει να έχει κλείσει. Μπορούν να το φέρουν… τούμπα;