Φραν, δεν ξηγήθηκες εντάξει!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Φραν, δεν ξηγήθηκες εντάξει!

Δεν μου αρέσει να σχολιάζω ποδοσφαιριστές, που δεν ανήκουν στην ομάδα, με το ρεπορτάζ της οποίας ασχολούμαι, αλλά, επιτρέψτε μου, να κάνω μία μικρή εξαίρεση.

Θα γράψω δυο λόγια για έναν παίκτη που από σήμερα ανήκει επίσημα στον Παναθηναϊκό. Που διάλεξε αυτή ακριβώς την ημέρα να διαγράψει μια και καλή τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του. Άντε να πούμε της καριέρας του, να μην το κάνουμε και πολύ «μελό».

Φραν Βέλεθ λοιπόν. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Ισπανός έκανε προσφυγή στη FIFA, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του, καθώς διαφώνησε με την πρόταση για διακανονισμό που του έγινε. Αφού πρώτα επίσης δεν συμφώνησε για «ψαλίδι», λόγω κορωνοϊού. Είχε δικαίωμα να το κάνει και το έκανε. Όπως σαφώς και ήταν δικαίωμά του να πάει στην παγκόσμια συνομοσπονδία και να διεκδικήσει με εκείνον τον τρόπο τα λεφτά του. Μη υπολογίζοντας βεβαίως ότι με τη FIFA προσπαθεί να βγάλει άκρη ο Άρης για το ban. Δεν πειράζει, είπαμε δεν έκανε κάτι παράνομο, τα λεφτά που δούλεψε διεκδικεί, δεν θέλησε να περιμένει νέα πρόταση κι ακολούθησε την συμβουλή που του έδωσαν. Όπως είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια, ένας άλλος αγαπημένος της Κιτρινόμαυρης κερκίδας, ο Χαβιέ Κάμπορα. Παλιά ιστορία, που φαίνεται να έχει πολλές ομοιότητες όμως.

Αλλά ρε συ Φραν, για ποιο λόγο τις τελευταίες ημέρες δίνεις συνεντεύξεις, δεξιά κι αριστερά, και λες «οικογένειά μου ο Άρης», «θα είμαι πάντα ένας από εσάς», «έγινα οπαδός» κι άλλα τέτοια. Γιατί λαϊκίζεις; Πόσο υποκριτικό είναι να λες, αυτά που λες, την ίδια ώρα που έχεις αποφασίσει να πας στη FIFA; Διότι δεν το αποφάσισες σήμερα. Έχει μέρες. Όταν μιλούσες για «Αρειανάρα» στις συνεντεύξεις σου, ετοίμαζες τα χαρτιά…

Φραν, ο κόσμος σε αγάπησε για την τρέλα σου, το πάθος σου, την προσφορά σου. Σε έκαναν αρχηγό. Η συντριπτική πλειοψηφία του μπήκε μπροστά σου ως ασπίδα για να σε προστατέψει, όταν συμφώνησες με τον Παναθηναϊκό. Έδωσες σήμερα μια στην καρδάρα κι έχυσες το γάλα. Δεν είσαι πλέον τίποτα παραπάνω από ένας απλός ξένος ποδοσφαιριστής, που ήρθες, έπαιξες, πήρες και θα πάρεις τα λεφτά σου και φεύγεις.

Γεια χαρά σου Φραν, καλή συνέχεια στην καριέρα σου κι όλα να σου πάνε καλά. Επαγγελματικά και οικογενειακά. Στην τελική εσύ το διάλεξες να πάει έτσι. Εσύ κι όσοι σε συμβουλεύουν. Αντίο και όχι εις το επανιδείν. Καλή καρδιά και μάλλον δεν θα μας λείψεις.

Scroll Up